Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Το νέο Tucson θα είναι το καινούργιο μας best-seller

Ελλάδα 2:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Το νέο Tucson θα είναι το καινούργιο μας best-seller

ΝΕΑ

Hyundai: Το νέο Tucson θα είναι το καινούργιο μας best-seller

ΝΕΑ

Άκρως υψηλές προσδοκίες έχουν οι άνθρωποι της Hyundai για το νέο Tucson, το οποίο προορίζεται για το νέο best-seller της μάρκας στην Ευρώπη έναντι του Kona.

Advertisement
Advertisement

Οι προσδοκίες αυτές εκφράστηκαν από τον επικεφαλής του Hyundai στην Ιταλία, Andrea Crespi, ο οποίος δήλωσε ότι η νέα γενιά του Tucson θα φέρει ξανά στην κορυφή των πωλήσεων της μάρκας το μικρομεσαίο SUV.

Αυτή τη στιγμή το Kona, το μικρό SUV της εταιρείας, είναι το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της στη Γηραιά Ήπειρο, όμως με το ξεκίνημα του λανσαρίσματος του νέου Tucson, αυτό αναμένεται να αλλάξει.

Μόνο άλλωστε στην Ιταλία η Hyundai στοχεύει να πουλήσει 15.000 Tucson, τα 7.000 εκ των οποίων θα είναι η υβριδική έκδοση και τα 1.500 η plug-in υβριδική.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη φορά που το Tucson θα έχει αυτές τις εκδόσεις στη γκάμα του, ενώ θα υπάρξουν επιπλέον επιλογές με «ήπιο» υβριδικό σύστημα κίνησης 48V (1,6 turbo βενζίνης με 150 και 180 PS, 1,6 diesel με 136 PS). Διαθέσιμες θα είναι και συμβατικές εκδόσεις βενζίνης (1,6 T-150 PS) και diesel (1,6 CRDi-115 PS).

Εκτός όμως από τα παραπάνω το νέο Tucson θα ξεχωρίζει με τη χαρακτηριστική σχεδίασή του και ειδικότερα με το πολύ δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα του, που ενσωματώνει τη μεγάλη μάσκα με τα ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα.

Advertisement

Επίσης, το αυτοκίνητο σε όλες τις διαστάσεις του είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με το προηγούμενο, προς όφελος των εσωτερικών του χώρων. Συνολικά αναβαθμισμένη άλλωστε σε ποιότητα και τεχνολογία είναι και η καμπίνα.

Advertisement

Στη χώρα μας, το νέο Tucson αναμένεται να ξεκινήσει το λανσάρισμά του στις αρχές του 2021. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι τιμές του.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Η ρεαλιστική προσέγγιση του Hyundai 45

Νέες κατασκοπευτικές εικόνες του ηλεκτρικού Hyundai 45

Hyundai 45: Οδεύει αναλλοίωτο προς την παραγωγή