Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες κατασκοπευτικές εικόνες του ηλεκτρικού Hyundai 45

Ελλάδα 5:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες κατασκοπευτικές εικόνες του ηλεκτρικού Hyundai 45

ΝΕΑ

Νέες κατασκοπευτικές εικόνες του ηλεκτρικού Hyundai 45

ΝΕΑ

Το επερχόμενο ηλεκτρικό Hyundai 45 έχει μπει στην επόμενη και πιο συναρπαστική φάση δοκιμών εξέλιξης, που αλλού, στο Nürburgring Nordschleife. Εκεί το συλλάβαμε κι εμείς…

Advertisement
Advertisement

Τα πρωτότυπα του Hyundai 45 υιοθέτησαν αρχικά μαύρο εκτεταμένο καμουφλάζ, τώρα το ηλεκτρικό όχημα φόρεσε μια διαφορετική ταινία καλύμματος στο κορμί του, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις σπορ γραμμές του.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει αρκετή ομοιότητα με το Hyundai 45 Concept, παρόλο που το μοντέλο παραγωγής φαίνεται λιγότερο αιχμηρό χάρη στα μεγαλύτερα παράθυρα. Στις νέες λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν και προκαλούν ενδιαφέρον περιλαμβάνονται οι αναδυόμενες λαβές θυρών, αναμφισβήτητα κομψό χαρακτηριστικό σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Βλέπουμε επίσης τους νέους προβολείς, αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν μια προσωρινή λύση ή θα συνοδεύσουν το μοντέλο παραγωγής. Θα ήταν καλύτερο βέβαια το Hyundai 45 να υιοθετούσε τους επιθετικούς προβολείς LED pixel του πρωτότυπου. Τα πίσω φώτα είναι βέβαιο πως δεν αποτελούν αυτά που θα δούμε στο τελικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο πατά σε νέους τροχούς aero που μοιάζουν με εκείνους που φαίνονται στο πρωτότυπο, αυτό μας ενθαρρύνει να περιμένουμε όμορφα πράγματα στο αυτοκίνητο παραγωγής. Με εσωτερικό κωδικό, NE EV, το Hyundai 45 βασίζεται στην πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP), πρόκειται για την ίδια που θα χρησιμοποιήσει το επίσης νέο ηλεκτρικό sedan Prophecy.

Το Hyundai 45 αναμένεται να έχει δύο ηλεκτροκινητήρες προκειμένου να προσφέρει τετρακίνηση eAWD. Ένας μικρότερος θα τροφοδοτεί τον εμπρός άξονα, ενώ ένας μεγαλύτερος θα κινεί αντίστοιχα τον πίσω. Το Hyundai 45 πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2021 ως ένα πιο ευρύχωρο, κομψότερο και πιο προσανατολισμένο στην (ηλεκτρική) απόδοση crossover, συγκριτικά πάντα με το Kona Electric.