Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμοι να υποδεχτούμε το Captur (video)

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμοι να υποδεχτούμε το Captur (video)

ΝΕΑ

Έτοιμοι να υποδεχτούμε το Captur (video)

ΝΕΑ

Θέμα ημερών είναι η αποκάλυψη του μικρού crossover της Renault, το οποίο θα ονομάζεται Captur. Βασίζεται ως γνωστόν στο νέο Clio, με τα οποία μοιράζεται εξάλλου και αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία. Όπως ανακοίνωσε η Renault, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα μας αποκαλύψει ένα νέο μέλος της γκάμας της, με την κωδική ονομασία J87.

Advertisement
Advertisement

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Renault βλέπουμε το εμπρός μέρος του Captur, με τη μάσκα να είναι σχεδόν ίδια με αυτή του Clio, ενώ αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια – χαρίζοντας premium εμφάνιση στο μοντέλο – είναι η διχρωμία του αμαξώματος. Οι κολώνες και η οροφή είναι βαμμένες στο ίδιο χρώμα με τους εξωτερικούς καθρέπτες.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το Captur αρχικά θα κυκλοφορήσει μόνο ως προσθιοκίνητο, με την έκδοση 4×4 να εξετάζεται για το μέλλον. Η λίστα των κινητήρων περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 0.9 TCe με τα 90 PS και τον 1.2 TCe με ισχύ 115 PS, καθώς και τα σύνολα diesel dCi, με 90 και 110 PS. Η επίσημη παρουσίαση στο κοινό του νέου μοντέλου της Renault θα γίνει τον Μάρτιο στη Γενεύη, με τις πωλήσεις να αρχίζουν το καλοκαίρι.