Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο Renault με όφελος έως 5.000 ευρώ!

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο Renault με όφελος έως 5.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο Renault με όφελος έως 5.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Στη Renault μπορείς να βρεις όλα τα νέα μοντέλα της γκάμας σε νέες, ασυναγώνιστες τιμές, για όφελος έως 5.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα της Renault σφύζει από πληρότητα διαφορετικών και ολοκληρωμένων μοντέλων, όπως επίσης και εκδόσεων που ικανοποιούν κάθε πελάτη και απαίτηση.

Η γαλλική φινέτσα, η δοκιμασμένη και σύγχρονη τεχνολογία καθώς και η μεγάλη σπουδή στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας φέρνουν τα προϊόντα της Renault μεμιάς στο επίκεντρο του αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Αυτό που προστέθηκε πια στην πετυχημένη φόρμουλα που προσφέρει στην αγορά η Renault, είναι το μεγάλο όφελος, το οποίο φτάνει τις 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Advertisement
Advertisement

Το best-seller Renault Clio, με τη φρεσκαρισμένη εικόνα, την κορυφαία ποιότητα, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας μαζί με την ποικιλία στη γκάμα κινητήρων (στην κορυφή εδράζεται το φουλ υβριδικό E-Tech σύνολο των 145 ίππων), διατίθεται στην ασυναγώνιστη τιμή των 19.970 ευρώ.

Η οποία συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση6μηνη δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Μεγάλο ενδιαφέρον στην γκάμα του Clio παρουσιάζουν οι εκδόσεις διπλού καυσίμου (βενζίνης/ LPG), οι οποίες χαρακτηρίζονται από το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και τη μεγάλη αυτονομία, σε επίπεδα diesel.

Εξαιρετικά νέα βέβαια υπάρχουν και για το πολυβραβευμένο Renault Captur, με τη μεγάλη δημοφιλία και την τεράστια γκάμα κινητήριων συνόλων (βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης/ LPG), mild hybrid, full hybrid και plug-in hybrid. Το ταλαντούχο B-SUV διατίθεται με χρηματοδοτικό πρόγραμμα με χαμηλό επιτόκιο 3,9% (για 60 μήνες και με 50% προκαταβολή), όπως άλλωστε και το Clio.

Advertisement

Στη λίστα των προνομιακών προτάσεων περιλαμβάνεται το νέο Renault Arkana, το κουπέ SUV με την εκλεπτυσμένη εμφάνιση αλλά και τη νέα πλούσια παλέτα χρωμάτων. Κινείται από αμιγώς υβριδικά (mild & full) σύνολα που αποδίδουν έως 160 ίππους, καταναλώνουν ελάχιστα και εκπέμπουν περιορισμένους ρύπους.

Σημειώστε πως το αναβαθμισμένο Arkana, διατίθεται πλέον και στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού esprit Alpine. Προσφέρεται μάλιστα σε τιμή χαμηλότερη κατά 4.000 ευρώ, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 26.680 ευρώ.

Advertisement

Κερδισμένος θα βγεις και αν επιλέξεις το αναγνωρισμένης αξίας C-SUV Renault Austral που επωφελείται από μειώσεις τιμών σε όλη την γκάμα του που φτάνουν τα 4.000 ευρώ, με εισαγωγική τιμή τα 34.450 ευρώ!

Με σύγχρονα συστήματα infotainment (Open R) και με έως 32 συστήματα ασφαλείας, το Austral εξοπλίζεται μόνο με υβριδικούς κινητήρες (mild και full hybrid) και διαθέτει ισχύ που φτάνει τους 200 ίππους. Η κορυφαία full hybrid έκδοση εξοπλίζεται με το προηγμένο σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης (4Control Advanced).

Στην κορυφή της γκάμας φιγουράρει το νέο κορυφαίο ηλεκτρικό Megane E-Tech, το οποίο αποδίδει 220 ίππους και προσφέρει στον οδηγό του 450 χιλιόμετρα αυτονομίας. Η τιμή του ξεκινά, πλέον, από τις 39.950 ευρώ, συνεπικουρούμενη από την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Advertisement

Με βάση αυτά τα νέα δεδομένα, το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις σε κάποια από τις εκθέσεις της Renault και να μη βρεις το μοντέλο που σου ταιριάζει απόλυτα, στην πλέον προνομιακή τιμή.

Δες όλα τα μοντέλα στην επίσημη ιστοσελίδα renault.gr και γνώρισε τα από κοντά στις εκθέσεις Renault σε όλη την Ελλάδα. Μη χάσεις την ευκαιρία αυτή την περίοδο που τρέχει η νέα προσφορά τιμών!