Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα Cadillac CTS (upd)

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η νέα Cadillac CTS (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα Cadillac CTS (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πλήρη αποκαλυπτήρια για το νέο πολυτελές sport sedan της Cadillac, λίγο πριν την πρεμιέρα στην έκθεση της Νέας Υόρκης, καθώς διέρρευσαν νέες επίσημες φωτογραφίες. Έχουμε πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για τη σχεδίαση της νέας CTS. Τα κοινά στοιχεία με την ELR – το ηλεκτρικό coupe – είναι εμφανή, καθώς έχουμε μπροστά μας τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της αμερικάνικης μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η νέα CTS θα κυκλοφορήσει στους δρόμους των ΗΠΑ το προσεχές φθινόπωρο και θα εξοπλίζεται με τον 3.6 V6 twin-turbo. Αποτελεί εξέλιξη του 3.6 DOHC V6 που συναντάμε στα σημερινά SRX, XTS και ATS και σύμφωνα με την Cadillac καταναλώνει στον αυτοκινητόδρομο 9,4 lt/100 km και στην πόλη 13,8 lt/100 km.

Χάρη στην παρουσία δύο μικρών turbo προσφέρει μέγιστη ισχύ 426 PS και ροπή 59,4 kgm, το 90% της οποίας είναι διαθέσιμο από τις 2.500 έως τις 5.500 rpm. Σε συνδυασμό με ένα επίσης νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα βοηθάει τη CTS να επιταχύνει στα πρώτα 100 km/h σε λιγότερο από 5 sec, ενώ η τελική ταχύτητα υπολογίζεται στα 274 km.[nggallery id=2207]