Live Κίνηση
Περισσότερα
TRIUMPH 2023 OFFERS

Triumph Classic Deal: Όνειρο σε δύο τροχούς

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Classic Deal: Όνειρο σε δύο τροχούς

TRIUMPH 2023 OFFERS

Triumph Classic Deal: Όνειρο σε δύο τροχούς

TRIUMPH 2023 OFFERS

Η Triumph ετοίμασε μια εντυπωσιακή προσφορά που συνοδεύει τα κορυφαία της κλασικά μοντέλα λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2023.

Advertisement
Advertisement

Πλησιάζοντας στο τέλος της χρονιάς και με φόντο τις γιορτές των Χριστουγέννων η Triumph έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον πακέτο προσφορών για τη σειρά κλασικών μοτοσικλετών της. Μοντέλα όπως η Scrambler 900, η Bonneville T120, η Scrambler 1200 και η Thruxton 1200 συνοδεύονται πλέον από εντυπωσιακά δώρα που αφορά τόσο τα αξεσουάρ μοτοσικλέτας όσο και τον ρουχισμό αναβάτη.

Χωρίς αμφιβολία η σειρά κλασικών μοτοσικλετών της Triumph είναι με διαφορά η πιο εκλεπτυσμένη που μπορεί να συναντήσει κανείς στον κόσμο των δύο τροχών. Οι άνθρωποι της βρετανικής μάρκας εξαρχής αποφάσισαν ότι θα σεβαστούν το παρελθόν της εταιρείας και θα προσπαθήσουν να το τιμήσουν διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αυθεντικότητα στα κλασικά τους μοντέλα.

Το αποτέλεσμα αυτής της αφοσίωσης είναι να δημιουργηθεί μια σειρά από κλασικές μοτοσικλέτες που εκπέμπουν τέτοια ακαταμάχητη γοητεία που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι σήμερα να αντιγράψει.

Advertisement
Advertisement

Τα Triumph Classic Deal έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η ονειρεμένη μοτοσικλέτα σας να συνοδευτεί με ένα όμορφο δώρο από την εταιρεία. Η προσφορά ξεκινά με τη ναυαρχίδα των κλασικών μοντέλων της Triumph που δεν είναι άλλη από την Bonneville T120. Με ιστορία 60 ετών η Bonneville Τ120 είναι η πλέον εικονική classic μοτοσικλέτα η οποία γυρίζει το χρόνο πίσω σε μια εποχή γεμάτη ρομαντισμό, αίσθηση ελευθερίας και δυναμισμού.

Advertisement

Με ροπάτο δικύλινδρο κινητήρα, ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα και συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας, η Triumph Bonneville T120 είναι η ιδανική μοτοσικλέτα για εκείνους που αναζητούν το αυθεντικό στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Η απόκτηση της Bonneville T120 – εκτός από την έκδοση Black – συνοδεύεται από δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό συνολικής αξίας 1.000 ευρώ (700 ευρώ αξεσουάρ και 300 ευρώ ρουχισμός).

 

Advertisement

Τα εντυπωσιακά Scrambler της Triumph ήταν ανέκαθεν σύμβολα δυναμισμού και περιπέτειας για τον κόσμο της μοτοσικλέτα. Θρυλικές μορφές και σύμβολα της ουσίας των δύο τροχών όπως ο Στιβ Μακουίν έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη σειρά Scrambler που αποτελεί την επιτομή της αυθεντική κλασικής αγωνιστικής μοτοσικλέτας εκτός δρόμου.


Η προσφορά Triumph Classic Deal φροντίζει με την απόκτηση της Scrambler 900 ο πελάτης να πάρει δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμός 600 ευρώ (400 ευρώ αξεσουάρ και 200 ευρώ ρουχισμός), ενώ με την απόκτηση της Scrambler 1200 προσφέρεται δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμός αξίας 1.000 ευρώ (700 ευρώ αξεσουάρ και 300 ευρώ ρουχισμός).

Advertisement

Πρόσφατα η Triumph ανακοίνωσε ότι η Thruxton 1200 δε θα βρίσκεται στην γκάμα της εταιρείας από το 2026 βάζοντας τέλος σε μια από τις πιο εικονικές μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Η Thruxton ενσαρκώνει το αγωνιστικό DNA της Triumph σε μια εποχή που τα cafe racer έβαζαν τις βάσεις για τις σύγχρονες σπορ μοτοσικλέτες που απολαμβάνουμε σήμερα.

Με την απόκτηση της Thruxton 1200 η Triumph στα Classic Deals προσφέρει δωρεάν αξεσουάρ και εξοπλισμό 1.000 ευρώ (700 ευρώ αξεσουάρ και 300 ευρώ ρουχισμός).

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας και μάλιστα συνοδευόμενη με πλούσια δώρα από την Triumph. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα του δικτύου της Triumph και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές της εταιρείας. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γλυκάθηκε η Triumph με τα 400άρια
Triumph: Και το όνομα αυτής… TF 250-X (+video)
Τι περιλαμβάνουν οι τρεις εκδόσεις της νέας Triumph Tiger 900 (+video)