Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Γλυκάθηκε η Triumph με τα 400άρια

Ελλάδα 20:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γλυκάθηκε η Triumph με τα 400άρια

NEWSMOTO

Γλυκάθηκε η Triumph με τα 400άρια

NEWSMOTO

Η Triumph ετοιμάζει κι άλλες εκδόσεις για τη σειρά των μοτοσικλετών 400cc για το 2024.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει η διάθεσή τους στην Ελλάδα, ωστόσο οι Triumph Speed 400 και Triumph Scrambler 400X ήδη έχουν γίνει ο νούμερο ένα στόχος πολλών νέων αναβατών στην Ελλάδα. Ο όμορφος σχεδιασμός, οι αυξημένη ποιότητα, η εγγύηση της Triumph και ο πλούσιος εξοπλισμός κάνουν τις δύο μοτοσικλέτες των Βρετανών περιζήτητες.

Έχοντας διαπιστώσει η Triumph ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν γοητεύσει το κοινό φαίνεται πως προχωράει σε ακόμα περισσότερες εκδόσεις για να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο εύρος αναβατών. Ένα από αυτά που περιμένουμε να προστεθούν το επόμενο διάστημα στην γκάμα των 400αριών είναι η cafe racer εκδοχή της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Από κατασκοπευτικές εικόνες και μια teaser φωτογραφία που έδωσε η Triumph στη δημοσιότητα μπορούμε με σιγουριά πλέον να αναφέρουμε ότι η νέα μοτοσικλέτα θα ονομάζεται Speed 400RR ή Thruxton 400. Αυτό σημαίνει γιατί σχεδιαστικά ακολουθεί το μοτίβο της μεγαλύτερης Speed Triple 1200RR με έντονο cafe racer χαρακτήρα. Το εμπρός μέρος είναι εκείνο που ξεχωρίζει καθώς διαθέτει το ίδιο μισό φέρινγκ της 1200RR που αγκαλιάζει όμορφα τον στρογγυλό προβολέα.

Ακόμα μια έκδοση που ίσως έρθει είναι μια πιο λιτή σε εξοπλισμό Speed 400 η οποία θα είναι ταυτόχρονα και πιο προσιτή σε τιμή. Μένει να δούμε το επόμενο διάστημα τι καλό μας ετοιμάζει η Triumph περιμένοντας παράλληλα την έναρξη της διάθεσης από τον Ιανουάριο των Speed 400 και Scrambler 400X.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph: Και το όνομα αυτής… TF 250-X (+video)
Πρώτη επαφή με τα Triumph Speed 400 και Scrambler 400X στην Ελλάδα
Δυνατές προσφορές από την Triumph

Advertisement