Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Νέο Nissan Qashqai: Bασική vs Top έκδοση (+video)

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Nissan Qashqai: Bασική vs Top έκδοση (+video)

VIDEO

Νέο Nissan Qashqai: Bασική vs Top έκδοση (+video)

VIDEO

To newsauto.gr συνομίλησε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Nissan Νικ.Ι. Θεοχαράκης, Γιάννη Μεθενίτη, με σκοπό να βοηθήσει τους υποψήφιους πελάτες να αποφασίσουν ποια είναι η έκδοση του νέου Nissan Qashqai που τους ταιριάζει.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Nissan Qashqai ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα και μόλις πρόσφατα παραδόθηκαν και τα πρώτα μοντέλα του καινούργιου SUV της ιαπωνικής φίρμας. Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και το νέο μοντέλο, αφήνοντάς μας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Το νέο Nissan Qashqai έχει τιμή εκκίνησης τα 24.490 ευρώ στην έκδοση Elite, η οποία είναι σαφώς πιο εξοπλισμένη σε σχέση με την Energy που είχαμε στην απερχόμενη γενιά. Βέβαια, η πιο “εμπορική” έκδοση δείχνει να είναι η Premium με επιπλέον της τάξεως των 2.200 ευρώ. Φυσικά, η προηγμένη τεχνολογία, τα νέα συστήματα ασφαλείας και τα εξελιγμένα μηχανικά σύνολα ανεβάζουν την τιμή του δημοφιλούς SUV, φτάνοντας μέχρι και τα 37.990 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε ότι το νέο Nissan Qashqai πατάει επάνω στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C και για ακόμα μια φορά το τμήμα Nissan Design Europe δημιούργησε ένα ελκυστικό σύνολο.

Αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα, το Nissan Qashqai είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά αποκλειστικά με έναν ήπια υβριδικό 1.300αρη τούρμπο κινητήρα. Αυτός αποδίδει είτε 140 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε 158 ίππους, αποκλειστικά με αυτόματο τύπου CVT. Σημειωτέον ότι η έκδοση των 140 PS είναι προσθιοκίνητη, με την ισχυρότερη, των 158 PS να συνδυάζεται και με τετρακίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Nissan Z και σε… παπούτσι
Νέο Nissan Qashqai: Οι τεχνολογίες του (video)
Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS

Advertisement