Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Το νέο Nissan Z και σε… παπούτσι

Ελλάδα 1:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Nissan Z και σε… παπούτσι

Car Gadget

Το νέο Nissan Z και σε… παπούτσι

Car Gadget

Η Nissan σε συνεργασία με την εταιρεία Negroni κατασκεύασε ένα παπούτσι οδήγησης εμπνευσμένο από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του νέου Z.

Advertisement
Advertisement

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίαση του νέας γενιάς Z, η Nissan λανσάρει και μία ειδική σειρά παπουτσιών οδήγησης, ειδικά σχεδιασμένα για τους μελλοντικούς κατόχους του συγκεκριμένου κουπέ μοντέλου, οι οποίοι λατρεύουν το ιδιαίτερο στυλ και στην ένδυσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας κατασκευαστής επέλεξε την premium εταιρεία κατασκευής υποδημάτων Negroni, η οποία εξέλιξε το ήδη υπάρχον μοντέλο Idea Corsa που πλέον διαθέτει κάποια σχεδιαστικά τρικ από το νέο Nissan Z. Το νέο αντρικό αξεσουάρ είναι επενδυμένο με δέρμα και προσφέρεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, κίτρινο Lightning Yellow, μπλε Ceylan Blue ή λευκό White, που είναι πολύ κοντά στους αντίστοιχους χρωματισμούς που συνοδεύουν το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Δεν λείπουν επίσης οι ασημί χρώματος λεπτομέρειες στο κέντρο και το λογότυπο «N» στο πίσω πλαϊνό τμήμα. Βέβαια, ανάλογη της κατασκευής είναι και οι τιμές πώλησης, οι οποίες ξεκινούν από τα 289 για το λευκό, έως τα 374 ευρώ για το κίτρινο.

Να αναφέρουμε ότι το νέο Nissan Z διαθέτει ένα 6κύλινδρο σε διάταξη V, twin-turbo κινητήρα 3,0 lt, απόδοσης 405 PS στις 6.700 rpm και 475 Nm ροπής μόλις από τις 1.600 σ.α.λ. Η δύναμη μεταφέρεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, είτε μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων με κοντή κλιμάκωση και συμπλέκτη αγωνιστικών επιδόσεων της EXEDY, είτε μέσω του νέου αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων με paddles αλουμινίου στο τιμόνι.

Advertisement

Για να διατηρήσει το pedigree ενός καθαρόαιμου σπορ γονιδίων μοντέλου, από το μενού του νέου Nissan Z δεν λείπουν το πίσω μπλοκέ διαφορικό (στην έκδοση Performance), ο άξονας μετάδοσης από carbon, σύστημα Downshift Rev Matching, με την ανάρτηση να περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, συμπεριλαμβανομένης και της αυξημένης γωνίας κάστερ, που συμβάλει στη σταθερότητα του αυτοκινήτου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το Ζ, το νέο σπορ Nissan
Τα νέα παπούτσια της Mazda εκφράζουν τη φιλοσοφία της
Δίνουν και 4.000 ευρώ για να παραπλανούν με άσχετους influencers