Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά της Jaguar E-Pace

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η ανανέωση της Jaguar E-Pace φέρνει στην επιφάνεια ακόμα περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα από αισθητικής και μηχανικής πλευρά.

Advertisement
Advertisement

H νέα E-Pace δεν άλλαξε ριζικά εμφανισιακά, γεγονός που παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμη. Ωστόσο, δυναμικές πινελιές που έχουν προστεθεί, αναβαθμίζουν τη σπορτίφ παρουσία του μοντέλου.

Οι προφυλακτήρες έχουν μια πιο επιθετική σχεδίαση με τους αεραγωγούς να βρίσκονται τοποθετημένοι χαμηλότερα. Στο επάνω τμήμα συναντάμε τους υπερσύγχρονους προβολείς LED και τα φωτιστικά σώματα εναρμονίζονται πλήρως με το υπόλοιπο αμάξωμα. Ένας νέος σχεδιασμός πλέγματος στη «μάσκα» με λεπτομέρειες σε στυλ και σχήμα διαμαντιού συνδυάζονται με το λογότυπο Jaguar Heritage και δημιουργούν ένα σύγχρονο φινίρισμα «Noble Chrome», ενώ στους νέους αεραγωγούς στα πλευρικά «φτερά» υπάρχει το εμβληματικό σήμα της Jaguar.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα, η ανανεωμένη Jaguar E-Pace εμπλουτίζει τις επιλογές των εκδόσεων με την R-Dynamic Black Edition, η οποία βασίζεται στην R-Dynamic S και υιοθετεί ειδικά στοιχεία που χαρίζουν στην E-Pace μια ακόμα πιο δυναμική και σοφιστικέ παρουσία.

Αναλυτικότερα, από σχεδιαστικής απόψεως, στην έκδοση R-Dynamic Black Edition ξεχωρίζουν τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών που είναι σε Gloss Black, οι λεπτομέρειες στον εμπρός προφυλακτήρα που είναι σε Gloss Black και τα πλαίσια μάσκας των αεραγωγών. Το πλαίσιο των πλαϊνών παραθύρων και ο αεραγωγός – που συμπληρώνονται με την αγριόγατα της Jaguar – φέρουν επίσης φινίρισμα Gloss Black με το λογότυπο της Jaguar και πίσω σήματα. Χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου 19” σε Satin Grey με κόκκινες δαγκάνες φρένων για δημιουργία αντίθεσης, σκούρα κρύσταλλα και μία πανοραμική οροφή ολοκληρώνουν το εξωτερικό.

Advertisement

Η Jaguar E-Pace χαρίζει έντονες συγκινήσεις και χάρη στα μηχανικά σύνολα. Στην κορυφή της γκάμας υπάρχει η έκδοση P300e, η οποία κινείται τόσο με ρεύμα όσο και με βενζίνη. Η Plug-in υβριδική έκδοση αποδίδει 309 ίππους και επιταχύνει από στάση σε 6,5 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης
Για αξιόπιστες επιδόσεις σε κάθε είδους εδαφικές συνθήκες, το σύστημα All Wheel Drive (AWD) ελέγχει έξυπνα την κατανομή ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Βελτιστοποιώντας την ελκτική πρόσφυση, το All Wheel Drive βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά και προσφέρει μεγαλύτερη ευστάθεια σε αντίξοες συνθήκες, χωρίς θυσίες στην απόλαυση του ταξιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Jaguar E-Pace η πρακτικότητα γράφεται με κεφαλαία
H εντυπωσιακή Jaguar E-Pace 300 SPORT
Τα υπερ-σύγχρονα συστήματα ασφαλείας της Jaguar E-Pace

Advertisement