Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στην Jaguar E-Pace η πρακτικότητα γράφεται με κεφαλαία

Ελλάδα 17:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Jaguar E-Pace η πρακτικότητα γράφεται με κεφαλαία

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στην Jaguar E-Pace η πρακτικότητα γράφεται με κεφαλαία

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η πρακτική καμπίνα της Jaguar E-Pace είναι το σημείο, όπου τόσο οι επιβάτες όσο και όλα τα αντικείμενα θα βρουν ακριβώς τη θέση τους.

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar E-Pace ξεχωρίζει για τη σπορ εμφάνιση, αλλά κρύβει και ένα μεγάλο χώρο φόρτωσης και κορυφαίες λύσεις αποθήκευσης. Το ευρύχωρο ντουλαπάκι και οι βαθιές θήκες στις εμπρός πόρτες προορίζονται για αντικείμενα πρώτης ανάγκης, ενώ ο τεράστιος χώρος αποσκευών καλύπτει τις απαιτήσεις σας για πιο μακρινά ταξίδια.

Το πορτ-μπαγκάζ διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα για την κατηγορία, αφού αγγίζει τα 601 λίτρα (1.386 λίτρα με την αναδίπλωση κατά 60:40 της πλάτης του πίσω καθίσματος). Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, USB θύρες για σύνδεση εξωτερικών πηγών μέσα στο ντουλαπάκι-υποβραχιόνιο εμπρός, αλλά και ακόμα περισσότερες (προαιρετικά) στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Η E-Pace θα φιλοξενήσει άνετα 4 ενήλικες επιβάτες εντός μιας πολυτελέστατης καμπίνας, όπου κάθε υλικό έχει επιλεχτεί προσεκτικά. Ακόμα, διατίθεται σύστημα ασύρματης φόρτισης, με το σημείο να είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει ακόμα και μεγαλύτερα smartphone τελευταίας τεχνολογίας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλα τα βασικά σημεία επαφής του οδηγού φέρουν μαλακή σε αίσθηση επένδυση, ενώ υπάρχουν και πολλά νέα μεταλλικά στιλιστικά χαρακτηριστικά που εκτοξεύουν την αίγλη της E-Pace. Επιπροσθέτως, τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά, ενώ προσφέρεται και η επιλογή δερμάτινης επένδυσης.

Αναμφίβολα, διάχυτη είναι η αίσθηση φινέτσας και στυλ με λεπτομέρειες όπως η ανάγλυφη μορφή του ιαγουάρου στα προσκέφαλα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar E-Pace: Ασφαλής κάτω από όλες τις συνθήκες
H εντυπωσιακή Jaguar E-Pace 300 SPORT
H high tech υβριδική Jaguar E-Pace

Advertisement