Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα υπερ-σύγχρονα συστήματα ασφαλείας της Jaguar E-Pace

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα υπερ-σύγχρονα συστήματα ασφαλείας της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα υπερ-σύγχρονα συστήματα ασφαλείας της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

H νέα Jaguar E-Pace διαθέτει ελκυστική εμφάνιση, συναρπαστικές επιδόσεις, υψηλή πολυτέλεια και εξοπλίζεται με κορυφαία συστήματα ασφαλείας

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar E-Pace μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ παράλληλα φέρει υπερσύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες βοηθούν τον οδηγό και τους επιβάτες της να παραμείνουν ασφαλείας.

Η νέα E‑Pace ενσωματώνει συστήματα που υποστηρίζουν τον οδηγό στις αστικές διαδρομές και το παρκάρισμα, ενώ ταυτόχρονα κάνουν το ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο πιο απολαυστικό. Οι τεχνολογίες αυτές αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από το στρες.

Μεταξύ άλλων, το Emergency Braking αποτρέπει οποίαδήποτε ενδεχόμενη σύγκρουση με άλλο όχημα, πεζό ή ποδηλάτη. Το σύστημα προειδοποίεί τον οδηγό και εάν ο τελευταίος δεν αντιδράσει έγκαιρα, τότε αυτόνομα ενεργοποίείται το σύστημα πέδησης με στόχο να ακινητοποιήσει το όχημα με ασφάλεια. Στον αυτοκινητόδρομο, το Cruise Control κρατάει την ταχύτητα που έχει οριστεί από τον οδηγό, ενώ εάν αυτός κουραστεί, το Driver Condition Monitor θα τον ενημερώσει ότι χρειάζεται ξεκούραση πριν συνεχίσει.

Advertisement
Advertisement

Εντός αστικού φόντου, οι κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά από το αυτοκίνητο βοηθούν, τροφοδοτώντας με τις ανάλογες πληροφορίες την κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου, ώστε ο οδηγός να βλέπει ακριβώς την απόσταση από τα εμπόδια.

Advertisement

Για αξιόπιστες επιδόσεις σε κάθε είδους εδαφικές συνθήκες, το σύστημα All Wheel Drive (AWD) ελέγχει έξυπνα την κατανομή ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Βελτιστοποιώντας την ελκτική πρόσφυση, το All Wheel Drive βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά και προσφέρει μεγαλύτερη ευστάθεια σε αντίξοες συνθήκες, χωρίς θυσίες στην απόλαυση του ταξιδιού.

Advertisement

Περισσότερα συστήματα ασφαλείας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H εντυπωσιακή Jaguar E-Pace 300 SPORT
H high tech υβριδική Jaguar E-Pace
H ξεχωριστή εμφάνιση της Jaguar E-Pace