Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Blink: Ο κορυφαίος πάροχος φορτιστών και στη χώρα μας!

Ελλάδα 1:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Blink: Ο κορυφαίος πάροχος φορτιστών και στη χώρα μας!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Blink: Ο κορυφαίος πάροχος φορτιστών και στη χώρα μας!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η ηλεκτροκίνηση και η καινοτομία της είναι το μέλλον τής αυτοκίνησης, όμως δεν πρέπει να αλλάξει την καθημερινότητά μας και τις συνήθειές μας. Ευτυχώς, η Blink φροντίζει γι’ αυτό ώστε να είμαστε ξέγνοιαστοι για το πού θα φορτίσουμε το όχημά μας!

Advertisement
Advertisement

Η αλλαγή αυτή, συχνά δημιουργεί άγχος. Η ερώτηση είναι δεδομένη και ακούγεται συχνά: «Πού θα φορτίζω το ηλεκτρικό όχημά μου;».

Η λύση υπάρχει και δεν είναι άλλη από την Blink, έναν από τους πιο σημαντικούς και μεγαλύτερους παρόχους φορτιστών αλλά και δημιουργίας και λειτουργίας υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Η εταιρεία κολοσσός είναι πρωτοπόρος στον τομέα της σε όλο τον κόσμο, γεγονός που οφείλεται στο όραμα των ανθρώπων της, όπως και στην επένδυση και στην υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

Κυρίως, όμως, οφείλεται στο ότι στη Blink δίνουν ιδιαίτερο βάρος στον άνθρωπο και στην εύκολη, άμεση, διαρκή και απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, δηλαδή των ιδιοκτητών εξηλεκτρισμένου ή αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης τα τελευταία χρόνια και η αναμενόμενη γιγάντωσή της εντός των επόμενων σημαίνει και την άμεση ανάγκη για φορτιστές και εκτεταμένο δίκτυο αυτών. Κι αυτός είναι ο ρόλος της Blink! Να εκπληρώσει στο ακέραιο τη ζήτηση και την απρόσκοπτη ικανοποίηση των αναγκών φόρτισης.

Η Blink στην Ελλάδα
Πιστή στην εταιρική φιλοσοφία της και στην απόλυτη δέσμευσή της να παρέχει το μέγιστο προς τους πελάτες της, σε κάθε τομέα, η Blink δημιούργησε και στη χώρα μας το καταλληλότερο δίκτυο φορτιστών της, μέσω της Blink Charging Hellas. Εμείς, απλώς βλέπουμε το αποτέλεσμα και δεν γνωρίζουμε πόση μελέτη, πόση σκέψη και πόσο χρόνο χρειάστηκαν οι άνθρωποί της για να κάνουμε εμείς μια απλή κίνηση: Να βάλουμε το αντίστοιχο καλώδιο στον φορτιστή της.

Advertisement

Η Blink, έχει δημιουργήσει ήδη 430 θέσεις στάθμευσης και φόρτισης οχημάτων σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να το πράττει με γρήγορο ρυθμό. Τα μέρη αυτά βρίσκονται σε καίρια σημεία, κυρίως εκεί που τα χρειαζόμαστε πραγματικά! Για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, για να φορτίσουμε το όχημά μας όσο είμαστε στην εργασία μας ή στις δραστηριότητές μας, για να μπορούμε να είμαστε ήσυχοι και να μην μας απασχολεί πόση ενέργεια υπάρχει στις μπαταρίες του.

Advertisement

Εκτός από την ανάπτυξη του δημόσιου δικτύου της, οι άνθρωποι της Blink είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και όποιον ιδιώτη ή επιχειρηματία επιθυμεί να εγκαταστήσει κάποιον (ή κάποιους) από τους φορτιστές της. Είτε στο γκαράζ του σπιτιού του, είτε στον κοινόχρηστο χώρο μιας πολυκατοικίας, είτε σε όποια επιχείρηση. Κι αυτό γίνεται με τον πιο εύκολο και οικονομικά συμφέρων τρόπο!

Πώς μπορώ να γίνω μέλος της Blink;
Όπως γράψαμε ήδη, στην εταιρική φιλοσοφία τής Blink βασικό ρόλο έχει η διευκόλυνση του πελάτη σε κάθε επίπεδο. Η αρχή γίνεται ήδη από τον τρόπο που κάποιος μπορεί να εγγραφεί ως μέλος της για να χρησιμοποιεί τους φορτιστές της.

Η διαδικασία είναι απλή είτε μέσω του site της εταιρείας είτε μέσω της εφαρμογής για smartphone, τόσο Android όσο και iOS, αντίστοιχα.

Advertisement

Μόλις ο ενδιαφερόμενος συμπληρώσει τα στοιχεία που χρειάζονται, η Blink θα του αποστείλει δωρεάν και την κάρτα μέλους, χάρη στην οποία μπορεί να φορτίζει το όχημά του στον πλησιέστερο φορτιστή της, χωρίς να έχει απαραιτήτως μαζί του κινητό τηλέφωνό του.

Στο ολοκληρωμένο πακέτο που παρέχει η Blink προς τους πελάτες της συμπεριλαμβάνεται και η ενημέρωση για την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών του οχήματος μέσω email και sms. Φυσικά η λειτουργία των φορτιστών και η υπηρεσία εξυπηρέτησης του οδηγού είναι διαρκής χάρη στα στελέχη της στο τμήμα «Customer support 24/7».

Πόσο κοστίζει η φόρτιση στην Blink;
Στο δίκτυο της Blink η χρέωση είναι 0,50 ευρώ/kWh για τα εγγεγραμμένα μέλη και 0,60 ευρώ/kWh για guests, χωρίς να υπάρχουν επιπλέον κρυφές χρεώσεις. Η πληρωμή τού ποσού γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Το εκτεταμένο δίκτυο της Blink, οι απλές και σύγχρονες λύσεις που έχουν υιοθετήσει οι άνθρωποί της και η προθυμία τους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους σε κάθε στάδιο και για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζουν σχετικά με τη φόρτισή του οχήματός είναι το καλύτερο εχέγγυο.

Με την Blink δεν πας σε μια εταιρεία φόρτισης, απλώς. Αντιθέτως, εντάσσεσαι ως μέλος σε μια ομάδα όπου είναι σίγουρο ότι θα φροντίζει πάντα ώστε να είσαι σίγουρος και ήρεμος όποτε χρειάζεται να φορτίζεις το ηλεκτρικό όχημά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε μπορείτε και πότε όχι να τοποθετήσετε φορτιστή στην πολυκατοικία;
Oι φορτιστές αυξάνονται, όμως δεν φτάνουν
ACEA: Χωρίς υποδομές ξεχάστε τα ηλεκτρικά φορτηγά! (+video)