Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

VW Golf: Η όγδοη γενιά με τις πέντε… αρετές

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Golf: Η όγδοη γενιά με τις πέντε… αρετές

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

VW Golf: Η όγδοη γενιά με τις πέντε… αρετές

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Volkswagen Golf έχει περάσει στην όγδοη γενιά έπειτα από μια τεράστια καριέρα και πάνω από 35 εκατομμύρια πωλήσεις από την πρώτη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Το Volkswagen Golf είναι αυτό που “άνοιξε” τον δρόμο στην κατηγορία και η νέα του γενιά έρχεται πιο αναβαθμισμένη από ποτέ, χάρη στα προηγμένα συστήματα που εξοπλίζεται.

Ήρθε για να γράψει ένα νέο κεφάλαιο σε μία από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Ακολουθούν συνοπτικά, πέντε λόγοι γιατί το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Όγδοη γενιά
Η νέα εξέλιξη και ο σχεδιασμός του Golf φέρνουν την επανάσταση στην κατηγορία των πεντάθυρων hatchback, την «κατηγορία Golf», με πολλές καινοτομίες.

Εξωτερική σχεδίαση
Οι τέλειες αναλογίες και οι εντυπωσιακές γραμμές προσδίδουν στο νέο Golf ισχυρή, δυναμική παρουσία. Το νέο Golf συνεχίζει τη γνώριμη προσέγγιση της μάρκας έχοντας ως κυρίαρχο σχεδιαστικό στοιχείο τις τελευταίες κολόνες (C-pillar) του αμαξώματος. Αυτό το στοιχείο χαρίζει μια ρευστή δυναμική προς τα εμπρός, τονίζει την compact αίσθηση με ένα στιβαρό πίσω μέρος και ταυτόχρονα διατηρεί το αυθεντικό σχήμα του Golf.

Advertisement

Εσωτερική διακόσμηση και τεχνολογία
Ο ψηφιακός τρόπος επικοινωνίας με τον οδηγό δημιουργεί μία αίσθηση από το μέλλον και διευκολύνει τη ζωή του. Τα νέα όργανα και τα online συστήματα πολυμέσων στο νέο Golf ενώνονται σε ένα ψηφιακό cockpit (Innovision Cockpit) που συμπληρώνεται από διακόπτες και επαφές αφής. Το προαιρετικό head-up display βελτιώνει θεαματικά την διαθέσιμη πληροφόρηση του οδηγού, ενώ οι φυσικές φωνητικές εντολές κάνουν την διαμονή πιο ευχάριστη και εύκολη. Ψηφιακά χειριστήρια και οθόνες ελέγχου στο εσωτερικό του νέου Golf εξασφαλίζουν υψηλή διασυνδεσιμότητα ανάμεσα στους επιβαίνοντες και στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Concept φωτισμού LED
Το νέο Golf χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής LED ως στάνταρ για να μετατρέψει τη νύχτα σε ημέρα. Η προηγμένη τεχνολογία LED αντικαθιστά τα στοιχεία συμβατικής τεχνολογίας σε όλες τις εκδόσεις με αποτέλεσμα το φωτιστικό στοιχείο να αποτελεί μέρος του design και να διαμορφώνεται ανάλογα μία εμβληματική εμφάνιση και ένα άμεσα αναγνωρίσιμο σημείο της όγδοης γενιάς του Golf.

Advertisement

Πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων της κατηγορίας
Το VW Golf διαθέτει την πληρέστερη γκάμα κινητήριων συνόλων, με τον ενδιαφερόμενο να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ιδανικότερη πρόταση, ώστε να ταιριάξει απόλυτα στις προσωπικές του μετακινήσεις. Το δημοφιλές μοντέλο της γερμανικής μάρκας συνδυάζει -μεταξύ άλλων- ήπια υβριδική τεχνολογία και plug-in hybrid με στόχο την επίδειξη της υπεροχής της Volkswagen στην ηλεκτροκινητικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο VW Golf GTI: Ένα σύγχρονο… υπερόπλο (+video)
VW Golf: Βest seller για πάνω από μισό αιώνα
Τα VW ID.4 και Golf R χορεύουν στο χιόνι (video)