Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2022-1

Dacia Sandero Stepway: Το SUV δεν είναι άπιαστο όνειρο

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Sandero Stepway: Το SUV δεν είναι άπιαστο όνειρο

Renault 2022-1

Dacia Sandero Stepway: Το SUV δεν είναι άπιαστο όνειρο

Renault 2022-1

Η εντυπωσιακή παρουσία του, με τις κομψές αλλά δυναμικές γραμμές, η αισθητική των φώτων LED εμπρός και πίσω, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, δίνουν τον τόνο στο νέο Dacia Sandero Stepway.

Advertisement
Advertisement

Επιπρόσθετα, τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά τού αμαξώματος του πανέμορφου Dacia Sandero Stepway αλλά και οι μπάρες οροφής, δημιουργούν ένα ξεχωριστό σύνολο που δεν έχει όμοιό του στην κατηγορία.

H προσωπικότητά τού νέου Sandero Stepway ενισχύεται και κορυφώνεται από τα στοιχεία του που δεν είναι άμεσα ορατά. Η σύγχρονη διαμόρφωση του εσωτερικού, με την απαράμιλλη πρακτικότητα, την ευρυχωρία για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, την καλή θέση οδήγηση και τον πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και στη βασική έκδοσή του είναι κάποια από αυτά που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Advertisement
Advertisement

Η ποιότητα των υλικών και το φινίρισμά τους, οι πολλοί, έξυπνα διαμορφωμένοι και εύχρηστοι χώροι για τοποθέτηση μικροαντικειμένων σε όλη την καμπίνα, η ευκολία που προσφέρει το Sandero Stepway στους επιβάτες να βολευτούν αμέσως και να νοιώσουν άνετα και η αίσθηση αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας είναι κάτι που τα αντιλαμβάνεσαι μόλις βρεθείς στην καμπίνα του.

Οι σύγχρονοι, αποδοτικοί, turbo βενζινοκινητήρες 1.0 TCe των 90 ίππων και 1.0 TCe LPG των 100 ίππων προσφέρουν μεγάλη οικονομία καυσίμου και πολύ καλές επιδόσεις. Ο προικισμένος 1.0 TCe LPG μπορεί να λειτουργήσει τόσο με αμόλυβδη βενζίνη όσο και με υγραέριο κίνησης, επιτρέπει τη μέγιστη οικονομία χρημάτων και την πολύ μεγάλη αυτονομία κίνησης.

Advertisement

Σημειώστε πως το γεγονός ότι το Sandero Stepway διατίθεται με εργοστασιακό σύστημα LPG, ερμηνεύεται αυτόματα σε υψηλή ασφάλεια αλλά και εγγύηση. Εννοείται πως όλα τα ευπρόσδεκτα που προαναφέρθηκαν προσφέρονται μάλιστα σε πολύ ελκυστικές τιμές αγοράς, το αδιαπραγμάτευτο ισχυρό ατού του value for money της Dacia.

Advertisement

Εν κατακλείδι τώρα, τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα του νέου Dacia Sandero Stepway είναι πολλά και το κάνουν απαράμιλλο ως αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και τίμιο compact SUV, το οποίο σε βοηθά να κάνεις τα πάντα χωρίς να δώσεις πολλά, σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή…

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tο νέο Dacia Sandero Stepway μπορεί να σε εκπλήξει
Έρχεται το φουλ υβριδικό Dacia Jogger
Dacia Sandero Stepway LPG: Το πιο οικονομικό crossover της αγοράς