Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλλυ Βελγίου: Εντυπωσιακό ατύχημα για τον Breen! (+video)

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC 2022 Ράλλυ Βελγίου: Εντυπωσιακό ατύχημα για τον Breen! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλλυ Βελγίου: Εντυπωσιακό ατύχημα για τον Breen! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Θεαματική έξοδο είχε ο Craig Breen κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Ράλλυ Βελγίου. Ο Ιρλανδός οδηγός της M-Sport Ford WRT έχασε τον έλεγχο του Puma στην δέκατη ειδική διαδρομή του αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθεί η ειδική.

Advertisement
Advertisement

Ο Breen βρισκόταν στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης με το ξεκίνημα της δεύτερης ημέρας. Στην πρώτη ειδική του πρωινού σκέλους είχε σημειώσει τον 8ο ταχύτερο χρόνο. Ο ρυθμός του, μάλιστα, στην δεύτερη ειδική (δέκατη συνολικά στον αγώνα) ήταν πολύ καλύτερος.

Όμως, λίγο μετά το 11ο χιλιόμετρο της ειδικής, ο Breen έχασε τον έλεγχο του Ford Puma στην έξοδο μία αριστερής στροφής. Για κακή του τύχη, στην δεξιά μεριά του δρόμου υπήρχε ένα αρκετά βαθύ χαντάκι. Το αυτοκίνητο βρέθηκε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα εκεί με αποτέλεσμα να κάνει δυόμισι τούμπες στον αέρα και να προσγειωθεί ανάποδα.

Advertisement
Advertisement

Τόσο ο Breen όσο και ο συνοδηγός του, Paul Nagle, βγήκαν σώοι. Ωστόσο, λόγω του ατυχήματος ξέσπασε μία μικρή φωτιά. Το πλήρωμα του Ford και με την βοήθεια των θεατών κατάφεραν γρήγορα να την σβήσουν. Όπως ήταν επόμενο η ειδική διαδρομή ακυρώθηκε.

Αυτήν την στιγμή απομένει μία ειδική για την ολοκλήρωση του πρωινού σκέλους. Η μάχη ανάμεσα στα Hyundai των Neuville και Tanak για την πρωτοπορία είναι μεγάλη και αναμένεται να κρατήσει μέχρι το τέλος της ημέρας. Στο τέλος της 11ης ειδικής ο Neuville προηγείται κατά 6,2 δευτερόλεπτα του teammate του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Προτεραιότητα στην ασφάλεια
WRC 2022 Ράλλυ Βελγίου: Έξω ο Rovanpera! (+video)
WRC 2022 Ράλλυ Βελγίου: Ο Neuville μπροστά εντός έδρας