Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλι Πορτογαλίας: Ο Neuville την πρώτη ειδική

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC 2022 Ράλι Πορτογαλίας: Ο Neuville την πρώτη ειδική

ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλι Πορτογαλίας: Ο Neuville την πρώτη ειδική

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Thierry Neuville σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική του Ράλι Πορτογαλίας. Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai ήταν ταχύτερος κατά 6 δέκατα του teammate του Ott Tanak στην υπερειδική της Coimbra με την οποία ξεκίνησε ο αγώνας απόψε.

Advertisement
Advertisement

Πίσω από τα Hyundai i20 βρέθηκαν τα δύο Ford Puma των Breen και Greensmith. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Kalle Rovanpera βρέθηκε στην έκτη θέση, 2,7 δευτερόλεπτα πίσω από τον Neuville. Οι δύο θρυλικοί Sebastien του WRC κατετάγησαν στις θέσεις 5 και 8 με τον Ogier να παίρνει την πρώτη μάχη.

Η προσέλευση των θεατών ήταν πολύ μεγάλη κάτι που σχολιάστηκε πολύ θετικά από όλους τους οδηγούς. “Είναι υπέροχο να βλέπουμε αυτό το πλήθος έπειτα από τρία χρόνια” δήλωσε ο Neuville μετά την ολοκλήρωση της υπερειδικής. Για τα καθαρά αγωνιστικά σχολίασε: “Ακόμη βρίσκουμε τα πατήματά μας. Ήταν, πάντως, μία πολύ ωραία ειδική”.

Advertisement
Advertisement

Ο Kalle Rovanpera ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις επόμενες ημέρες: “Αισθάνομαι καλά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον ρυθμό μας τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω να πάρουμε μια καλή θέση”. Πιο μετρημένος, αντιθέτως, ήταν Sebastien Loeb: “Θα είναι δύσκολο μέχρι να πιάσουμε ρυθμό. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη”.

Το Ράλι Πορτογαλίας συνεχίζεται αύριο με 8 ακόμη ειδικές διαδρομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
WRC 2022 Ράλι Κροατίας: Έξοδος Solberg και ακύρωση της ένατης διαδρομής (+video)
WRC 2022 Ράλι Κροατίας: Ο Rovanpera νικητής!
WRC: Loeb και Ogier επιστρέφουν στην Πορτογαλία!