Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η Αργεντινή της Hyundai

Ελλάδα 6:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Αργεντινή της Hyundai

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η Αργεντινή της Hyundai

ΑΓΩΝΕΣ

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στη Hyundai Shell World Rally Team o πέμπτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Thierry Neuville ολοκλήρωσε τον αγώνα στην πέμπτη θέση και ήταν ο μοναδικός οδηγός της ομάδας που βαθμολογήθηκε, καθώς ο Dani Sordo είχε πολλές ατυχίες.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε όλες τις δραστηριότητες της κορεάτικης ομάδας στην Αργεντινή. Τα events που προηγήθηκαν του αγώνα, την υπέρ-ειδική της Πέμπτης αλλά και δράση από τις τέσσερις ΕΔ της Παρασκευής με πλάνα από τη σκληρή δουλειά στο service park, από τις χωμάτινες διαδρομές, δηλώσεις του Dani Sordo για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το turbo του i20 WRC αλλά και του Thierry Neuville.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια του απολαυστικού αυτού δωδεκάλεπτου βίντεο που ετοίμασε η Hyundai, μπορείτε να απολαύσετε πολλά ακόμα εντυπωσιακά περάσματα, το ατύχημα του Sordo σε συνδυασμό με τις επικοινωνίες που είχε με την ομάδα του μετά από αυτά, on board πλάνα υψηλών ταχυτήτων, μαγευτικά replay και περαιτέρω δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε την τελική κατάταξη του αγώνα εδώ.