Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στην Ελλάδα το IAME Series

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα το IAME Series

ΑΓΩΝΕΣ

Στην Ελλάδα το IAME Series

ΑΓΩΝΕΣ

Μία νέα εποχή για το karting στην Ελλάδα ξεκινά φέτος, με τη διεξαγωγή του νεοσύστατου IAME Series Greece! Ενός νέου θεσμού που στοχεύει στο να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους στο σπορ, έχοντας ως ατού το χαμηλό κόστος συμμετοχής που μπορεί να αφορά ακόμα και απλή ενοικίαση του εξοπλισμού, τα εντυπωσιακά έπαθλα, τον έντονο ανταγωνισμό αλλά και τις ίσες ευκαιρίες, καθώς ειδικά στην κατηγορία Mini υπάρχει κεντρική διαχείριση κινητήρων. Πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Advertisement
Advertisement

Το IAME Series είναι ένα αγωνιστικό πρόγραμμα που διεξάγεται σε περισσότερες από 25 χώρες, όντας το πιο διαδεδομένο και πιο επιτυχημένο στο παγκόσμιο karting! Λαμβάνει χώρα υπό την ομπρέλα της IAME, μίας εταιρείας με 50 χρόνια ιστορίας, που αποτελεί οδηγό στις τεχνολογικές εξελίξεις σε ότι αφορά στους κινητήρες του σπορ!

Έχει αναδείξει ταλέντα που μετέπειτα έκαναν σπουδαία καριέρα, όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Formula 1 Fernando Alonso, Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton και Nico Rosberg. Μέσω του IAME Series Greece, θα αναδείξει τώρα τα μεγαλύτερα ταλέντα από τη χώρα μας!

iame-pc-a640

Advertisement
Advertisement

Το IAME Series Greece παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον αγωνιστικό διευθυντή του θεσμού Τάκη Καϊτατζή και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Μιχαλόπουλο να αναλύουν όσα θα δούμε φέτος στις πίστες. Την IAME εκπροσώπησε ο marketing manager Marco Moretti ενώ χαιρετισμό στη νέα προσπάθεια έκανε και ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης.

Η πρώτη σεζόν του IAME Series Greece περιλαμβάνει τέσσερις γύρους, τρεις εκ των οποίων λαμβάνουν χώρα στην πίστα Kartodromo στην Αθήνα και ένας στην πίστα Kartmania στην Πάτρα.

IAME_2018-640
Πάντα κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ειδικά σε ότι αφορά στις μικρές ηλικίες, το NewsAuto θα σας μεταφέρει όλη τη χρονιά ειδήσεις σχετικά με αυτό το νέο θεσμό.