Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ο Νεβίλ πρώτος μέσα από το χάος! (+video)

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ο Νεβίλ πρώτος μέσα από το χάος! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ο Νεβίλ πρώτος μέσα από το χάος! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ανατροπών συνέχεια στο Ράλλυ Σαρδηνίας! Η τρίτη ημέρα είχε τρεις διαφορετικούς οδηγούς να παίρνουν την πρωτοπορία, με τον Νεβίλ, τελικά, να κλείνει την ημέρα επικεφαλής.

Advertisement
Advertisement

Στις δύο πρώτες σημερινές ειδικές ο Λάπι είχε διατηρήσει τα πρωτεία που είχε πάρει στο τέλος της προηγούμενης ημέρας.

Ωστόσο η πίεση που του ασκούσε ο δεύτερος Οζιέ ήταν συνεχής. Ο Γάλλος μπήκε στην τρίτη ειδική της ημέρας μόλις 3 δέκατα πίσω από τον Φιλανδό της Hyundai. Ο Οζιέ θα κέρδιζε την ειδική με αποτέλεσμα να πάρει την πρωτοπορία. Η διαφορά του από τον Λάπι έφτασε μέχρι και τα 18 δευτερόλεπτα. Ωστόσο ο Φιλανδός δεν τα παράτησε.

Advertisement
Advertisement

Από την πέμπτη ειδική της ημέρας και έπειτα ο Λάπι άρχισε να πιέζει τον Οζιέ. Πριν την προτελευταία ειδική η χρονική διαφορά των δύο οδηγών είχε πέσει στα μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Σε αυτήν την ειδική ήταν που ήρθαν τα πάνω-κάτω. Ο Οζιέ έκανε λάθος μετά το πρώτο χιλιόμετρό της. Το Yaris τυου Γάλλου υπέστρεψε και βγήκε από τον δρόμο. Ο Λάπι βλέποντας τον πιο άμεσο αντίπαλό του εκτός (καθώς ξεκινούσε πίσω από εκείνον) πήγε πολύ συντηρητικά μέχρι το τέλος.

Advertisement

Ωστόσο πιο μπροστά στον δρόμο βρισκόταν και ο τρίτος μέχρι εκείνη τη στιγμή Νεβίλ. Ο Βέλγος δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Έτσι, πίεζε όσο μπορούσε για να πλησιάσει τους δύο πρώτους. Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει την προτελευταία ειδική 23 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Λάπι στην πρώτη θέση!

Advertisement

Στην τελευταία ειδική, μάλιστα, αύξησε το προβάδισμά του. Συνεπώς -και με δεδομένο το ότι είναι ο νούμερο 1 στην Hyundai- ο Νεβίλ είναι το μεγάλο φαβορί για την αυριανή νίκη. Ο Λάπι μάλλον θα αρκεστεί στην δεύτερη θέση ενώ ο τρίτος Ροβανπέρα απέχει πολύ από τα i20 για να τα απειλήσει.


Η πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Που θα εμφανιστεί πάλι το Ford Fiesta των 650 ίππων;
Ράλλυ Ιταλίας: Προβάδισμα για Λάπι
Ράλλυ Σαρδηνίας: Ημέρα-θρίλερ με τον Λάπι στην κορυφή! (+video)

Advertisement