Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ημέρα-θρίλερ με τον Λάπι στην κορυφή! (+video)

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ημέρα-θρίλερ με τον Λάπι στην κορυφή! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ημέρα-θρίλερ με τον Λάπι στην κορυφή! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Εσαπέκα Λάπι κατάφερε να κλείσει την 2η ημέρα στην πρωτοπορία έπειτα από μεγάλη μάχη με τον Σεμπαστιέν Οζιέ.

Advertisement
Advertisement

Ο Φιλανδός της Hyundai αντεπιτέθηκε κατά το απογευματινό σκέλος του αγώνα για να πάρει πίσω την πρώτη θέση που είχε χάσει το πρωί.

Βλέπετε ο Οζιέ είχε κυριαρχήσει κατά τις πρώτες τρεις ειδικές της ημέρας, κερδίζοντας δύο από αυτές. Η τρίτη είχε πάει στον Κατσούτα. Πριν το απογευματινό σκέλος ο Γάλλος είχε εξασφαλίσει διαφορά άνω των 16 δευτερολέπτων από τον Λάπι. Ωστόσο το απόγευμα ο Λάπι ήταν εξαιρετικός και κατόρθωσε στο νήμα να περάσει και πάλι μπροστά για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου!

Advertisement
Advertisement

«Δεν χρειαζόταν να πιέσω περισσότερα, ένα δέκατο είναι αρκετό» αστειεύτηκε ο Φιλανδός στο τέλος της ημέρας. Η Hyundai είδε τον Νεβίλ να ανακάμπτει και εκείνος στη διάρκεια της ημέρας για να πάρει πίσω την τρίτη θέση. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν το ίδιο καλά για τον Ντάνι Σόρντο. Ο Ισπανός έκανε λάθος με αποτέλεσμα το i20 να βγει εκτός του δρόμου και να υποστεί σοβαρή ζημιά.

Την πεντάδα συμπλήρωσαν τα Yaris των Ροβανπέρα και Κατσούτα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε, για άλλη μια φορά φέτος, μία δύσκολη αρχή σε αγώνα. Μάλιστα, πριν την έναρξη της τελευταίας ειδικής βρισκόταν μόλις έβδομος!

Advertisement

Ωστόσο ευνοήθηκε από την βροχή στο τέλος για να κερδίσει τρεις θέσεις στην γενική κατάταξη. Απέχει σαράντα έξι δευτερόλεπτα, βέβαια, από τον πρώτο Λάπι. Στις θέσεις 6 και 7 έκλεισαν την ημέρα οι Έβανς και Τάνακ. Αύριο είναι η μεγαλύτερη και πιο κρίσιμη ημέρα του Ράλλυ Σαρδηνίας. Θα συνεχιστεί η επική μάχη των Λάπι και Οζιέ;


Η πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ράλλυ Πορτογαλίας: Ο πρωταθλητής επιστρέφει!
Που θα εμφανιστεί πάλι το Ford Fiesta των 650 ίππων;
Ράλλυ Ιταλίας: Προβάδισμα για Λάπι