Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Που θα εμφανιστεί πάλι το Ford Fiesta των 650 ίππων;

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που θα εμφανιστεί πάλι το Ford Fiesta των 650 ίππων;

ΑΓΩΝΕΣ

Που θα εμφανιστεί πάλι το Ford Fiesta των 650 ίππων;

ΑΓΩΝΕΣ

Το κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο που έχει εμφανιστεί σε ελληνικό αγώνα οδηγεί ο Πρωταθλητής αναβάσεων Μάριος Ηλιόπουλος

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στην ανάβαση Ψάθας έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο Ford Fiesta που έχει εμφανιστεί σε ελληνικό αγώνα. Ο λόγος για ένα Ford Fiesta Rallycross το οποίο έτρεξε ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Παρά το γεγονός ότι, ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας στις αναβάσεις (κατηγορία Formula Saloon) είχε κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα δοκιμών (στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων) κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο χρόνο ημέρας με το αγωνιστικό τέρας.

Το εν λόγω και σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αποδίδει 650 ίππους και όπως φάνηκε στην πρώτη του εμφάνιση αποτελεί κόσμημα για τους ελληνικούς αγώνες, τόσο για τις ικανότητες που έχει όσο και για την τεχνολογία με την οποία εφοδιάζεται.

Advertisement
Advertisement

Ο πρώτος αγώνας στην Ψάθα δεν συγκέντρωσε πολύ κόσμο ο οποίος δεν γνώριζε και την ύπαρξη του αυτοκινήτου. Επειδή πολλοί αναρωτιούνται πότε θα εμφανιστεί και πάλι, το συγκεκριμένο Ford Fiesta θα τρέξει στην «21η ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος» που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.

Εικόνα και… ήχος

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, οι οποίοι φέτος θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να τον παρακολουθήσουν για να απολαύσουν και να ακούσουν από κοντά το… θωρηκτό Fiesta που είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει πολλές συγκινήσεις.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι, οι χρονομετρημένες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο 27 Μαΐου (13:15) ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στις 11:30.

Πάρτε μία γεύση από το Ford Fiesta των 650 ίππων…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη γεύση από την ολοκαίνουργια BMW i5
Φρένο από τη JLR στα πιο φτηνά μοντέλα
Πέφτουν όλα τα κάστρα: Το Jeep Wrangler γίνεται ηλεκτρικό!

 

Advertisement