Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Μάχη Έβανς-Οζιέ και στο βάθος Νεβίλ (+video)

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Μάχη Έβανς-Οζιέ και στο βάθος Νεβίλ (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Μάχη Έβανς-Οζιέ και στο βάθος Νεβίλ (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Έλφιν Έβανς παραμένει στην πρωτοπορία του Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Ωστόσο η μάχη με τους Οζιέ και Νεβίλ που έπονται είναι οριακή.

Advertisement
Advertisement

Ο Γάλλος οδηγός της Toyota υπολείπεται κατά μόλις 4,5 δευτερόλεπτα του teammate του. Ακόμη 11,6 πιο πίσω είναι ο Νεβίλ.

Για τον Βέλγο της Hyundai η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά. Ο Νεβίλ είχε τετ-α-κε στην 2η ειδική της ημέρας η οποία του κόστισε αρκετά σε χρόνο. Εντούτοις, έβαλε το κεφάλι κάτω και κατόρθωσε να περιορίσει τη ζημιά μέχρι το τέλος της ημέρας. Από την άλλη ο Οζιέ ήταν σταθερά ταχύς, αλάνθαστος και ροκάνισε αργά αλλά σταθερά την χθεσινή διαφορά του των 21,6 δευτερολέπτων από τον Έβανς.

Advertisement
Advertisement

«Ποτέ δεν θα γίνει εύκολο αυτό το Ράλλυ. Ιδίως στο σκοτάδι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναγνωρίσεις την κατάσταση του οδοστρώματος. Χαίρομαι που τελείωσα την ημέρα χωρίς προβλήματα» ήταν το σχόλιο του Έβανς μετά την ολοκλήρωση της 8ης ειδικής του αγώνα.

Advertisement

Από την άλλη ο Οζιέ δήλωνε αισιόδοξος για την συνέχεια. «Η σημερινή θέση εκκίνησής μας δεν ήταν ευνοϊκή. Ωστόσο καταφέραμε να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Αύριο θα είναι πολύ διασκεδαστικά» σημείωσε.

Προσοχή, γλιστράει!

Ο τρίτος Νεβίλ ήταν χαρούμενος με την ανάκαμψή του και υποσχέθηκε να παραμείνει συγκεντρωμένος κατά την αυριανή τρίτη και κρισιμότερη ημέρα του αγώνα. Οι έξι αυριανές ειδικές συνιστούν την μεγαλύτερη απόσταση που θα πρέπει να βγάλουν οι οδηγοί μέσα σε μία ημέρα.

Advertisement

Στην 4η θέση είναι το δεύτερο i20 του Τάνακ με τον Εσθονό να μην είναι ικανοποιημένος από τον ρυθμό του σήμερα. Η έξοδος που είχε, όταν γλίστρησε σε πάγο, στην πρώτη ειδική της ημέρας σίγουρα δεν βοήθησε. Τουλάχιστον ο Τάνακ ήταν αρκετά τυχερός ώστε να βρίσκονται θεατές στο σημείο και να βγάλουν το Hyundai του και πάλι στον δρόμο.

Advertisement

Οι Μούνστερ και Κατσούτα είχαν επίσης εξόδους στο ίδιο σημείο με τον Τάνακ. Ο Ιάπωνας έχασε περί τα πέντε λεπτά λόγω αυτής και ολοκλήρωσε την ημέρα στην 12η θέση. Πέμπτος ήταν ο Φουρμό ενώ η δεκάδα συμπληρώθηκε από τους Μίκελσεν ,Μούνστερ, Γκριάζιν, Λόπεζ και Ροσέλ.


Η πρώτη δεκάδα μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το livery του M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 και οι οδηγοί του (+video)
WRC 2024: Προεπισκόπηση
Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ο Έβανς μπροστά μετά την πρώτη ημέρα (+video)