Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Εσθονίας: Απόλυτη κυριαρχία Ροβανπέρα (+video)

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Εσθονίας: Απόλυτη κυριαρχία Ροβανπέρα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Εσθονίας: Απόλυτη κυριαρχία Ροβανπέρα (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο πρωταθλητής είχε μία άψογη τρίτη ημέρα στο Ράλλυ Εσθονίας και έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πριν από το αυριανό φινάλε.

Advertisement
Advertisement

Ήταν μία απολύτως κυριαρχική εμφάνιση για τον Φιλανδό της Toyota. Ο Κάλε κέρδισε όλες (!) τις ειδικές διαδρομές της ημέρας και έτσι αύξησε κατά 31 δευτερόλεπτα την διαφορά του από τον δεύτερο Νεβίλ.

Τα πράγματα για τον Βέλγο της Hyundai  δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο από ένα ελαστικό του i20 που έχανε αέρα κατά την διάρκεια της 12ης ειδικής. Στο συγκεκριμένο πέρασμα ο Νεβίλ έχασε 10 δευτερόλεπτα από τον Ροβανπέρα. Ακόμη και χωρίς το πρόβλημα αυτό, όμως, ο Βέλγος δεν είχε απάντηση στον καταιγιστικό ρυθμό του οδηγού της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο teammate του Νεβίλ, Λάπι. Ο Φιλανδός είχε μια πολύ σταθερή τρίτη ημέρα και απέχει μόλις 10,5 δευτερόλεπτα από τον Νεβίλ. Λογικά θα αρκεστεί, όμως, στην τρίτη θέση εκτός κι αν ο Βέλγος αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ούτως ή άλλως ο Λάπι έχει να ανησυχεί και για τον τέταρτο Έβανς ο οποίος παραμένει σε απόσταση βολής. Οι Σούινεν, Λουμπέ, Κατσούτα και Τάνακ συμπλήρωσαν τους πρώτους οκτώ της κατηγορίας Rally 1.

Advertisement

Απομένουν 4 ειδικές για την ολοκλήρωση του Ράλλυ Εσθονίας. Ο Ροβανπέρα είναι το μεγάλο φαβορί και όλα δείχνουν ότι μόνο κάποια μηχανική αστοχία θα του ανακόψει τον δρόμο προς τη νίκη.


Η πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα θα δίνατε για το Ford Focus WRC του Colin McRae; (+video)
Ράλλυ Εσθονίας: Έβανς και Λάπι προηγούνται
Ράλλυ Εσθονίας: Ροβανπέρα εναντίον Νεβίλ