Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Berger ονειρεύεται τον Vettel στο DTM

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Berger ονειρεύεται τον Vettel στο DTM

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Berger ονειρεύεται τον Vettel στο DTM

ΑΓΩΝΕΣ

Καθώς το μέλλον του Sebastian Vettel στον μαγικό κόσμο της Formula 1 φαντάζει δυσοίωνο, ένα πρώην… αφεντικό του ελπίζει να τον στρατολογήσει!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τον Gerhard Berger, που ήταν επικεφαλής της Scuderia Toro Rosso όταν οδηγούσε για αυτή ο Γερμανός.

Μάλιστα μαζί είχαν κατακτήσει την πρώτη τους νίκη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, στη μουσκεμένη Μόντσα, τον Σεπτέμβριο του 2008.

Τώρα ο Αυστριακός είναι επικεφαλής στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, γνωστό ως DTM, που ως γνωστόν έχει δεχθεί σημαντικό πλήγμα μετά την αιφνίδια απόφαση της Audi να αποχωρήσει. Θα ήταν λοιπόν επικοινωνιακή επιτυχία το να τρέξει εκεί ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

«Θα ήταν ιδανική επιλογή για αυτόν το DTM. Σοβαρά το λέω, γιατί όχι; Εξακολουθεί να οδηγεί σε κορυφαίο επίπεδο. Μπορεί λοιπόν να ανταγωνιστεί άλλους κορυφαίους οδηγούς, με οποιοδήποτε αγωνιστικό όχημα. Στη Formula 1 δεν του έχουν μείνει πολλές εναλλακτικές. Θέλει να οδηγεί για κορυφαία ομάδα, άρα ο μοναδικός πιθανός προορισμός είναι η Mercedes, όπου φοβάμαι πως οι θέσεις είναι καπαρωμένες», είπε ο Berger στο F1-Insider.com.

Στη συνέχεια ο Berger σχολίασε και το γεγονός πως ο Sebastian Vettel αποχωρεί από τη Scuderia Ferrari (για την οποία είχε οδηγήσει κι εκείνος παλιότερα) χωρίς να καταφέρει να την επαναφέρει στους τίτλους.

Advertisement

«Ήταν αναμενόμενο το διαζύγιο. Ο Vettel δεν πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του. Εντάχθηκε στη μακροσκελή λίστα οδηγών που απέτυχαν να επαναφέρουν τη Ferrari στις νίκες. Μόνο ο Niki Lauda και ο Michael Schumacher κατάφεραν να το κάνουν σε σταθερή βάση», είπε ο 60χρονος.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
10 κορυφαίες στιγμές συνοδηγών στο WRC (video)

O κορωνοϊός «χτυπά» τους αγώνες – αποχωρεί από το DTM η Audi!

Πως… απογειώνεις ένα φορτηγό 9.5 τόνων (video)

Advertisement