Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Επεισοδιακή η επιστροφή του Kimi (+video)

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

NASCAR: Επεισοδιακή η επιστροφή του Kimi (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Επεισοδιακή η επιστροφή του Kimi (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Kimi Raikkonen βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο σε αγώνα της NSCAR Cup Series. Και δεν πέρασε απαρατήρητος.

Advertisement
Advertisement

Ο αγαπητός στους φίλους του motorsport Φιλανδός είχε έναν αρκετά επεισοδιακό αγώνα στην COTA. Στην πίστα όπου έχει αγωνιστεί πολλές φορές και με F1, ο Kimi πήρε εκκίνηση από την 22η θέση.

Δύο θέσεις πιο πίσω ξεκινούσε ο.. παλιόφιλός του Jenson Button. Οι δύο οδηγοί είχαν, μάλιστα, μία μικρή επαφή κατά την εκκίνηση του αγώνα. Και οι δύο, όμως, κατάφεραν να επιβιώσουν από την πολύ δύσκολη πρώτη στροφή του Austin. Τα απρόοπτα για τον Kimi, όμως, δεν τελείωσαν εκεί.

Advertisement
Advertisement

Ο Φιλανδός ήταν μεταξύ των οδηγών που είχαν αποφασίσει να πάνε για τρία pit-stop. Αναγκαστικά έπρεπε να οδηγήσει αρκετά επιθετικά. Και αυτό θα το πλήρωνε σε μία επανεκκίνηση του αγώνα.

Καθώς προσπαθούσε να κερδίσει έδαφος στην πρώτη στροφή, ο Raikkonen ακούμπησε Ryan Blaney, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να κάνει τετ-α-κε. Λίγο αργότερα ο Kimi  θα έκανε κι εκείνος κάτι αντίστοιχο χωρίς να εμπλέκονται άλλοι οδηγοί. Τελικά τερμάτισε στην 27η θέση ενός πολύ επεισοδιακού αγώνα.

Advertisement

Πάντως, ο Raikkonen  δήλωσε ότι και πάλι απόλαυσε την συμμετοχή του. Μάλιστα, επαίνεσε την διοργάνωση για τις αυθεντικές μονομαχίες που περιλαμβάνει. Ο Button, από την άλλη, κινήθηκε μεθοδικά και κατάφερε να τερματίσει 18ος. Νικητής αναδείχθηκε ο Tyler Reddick για λογαριασμό της 23XI η οποία ανήκει στον Michael Jordan. Μετά τον τερματισμό δεν έλλειψαν, φυσικά, και τα… πατροπαράδοτα burnouts!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Raikkonen: Επιστρέφει στα NASCAR
Παράτησε το αυτοκίνητο μέσα στην πίστα! (+video)
Formula e: Ο Evans κερδίζει στην Βραζιλία! (+video)