Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Jenson Button με το «γυμνό» Radford σε πίστα (+video)

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Jenson Button με το «γυμνό» Radford σε πίστα (+video)

ΝΕΑ

O Jenson Button με το «γυμνό» Radford σε πίστα (+video)

ΝΕΑ

Οι ιδιοκτήτες της Radford, Jenson Button και Ant Anstead, πήγαν με το «γυμνό» από αμάξωμα στην πίστα στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης του μοντέλου Type 62-2.

Advertisement
Advertisement

Με το video που έδωσε η ίδια η εταιρεία στη δημοσιότητα, έχουμε τη σπάνια ευκαιρία να δούμε «τι παίζει» κάτω από το αμάξωμα ενός σπορ αυτοκινήτου.

Η Radford είναι, από πολλές απόψεις, μια ενδιαφέρουσα εταιρεία που έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην τεχνογνωσία της Lotus, κάτι που ο Jenson Button δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί «ανοιχτά». «Δεν μπορώ να πάρω όλα τα εύσημα όσον αφορά στην αίσθηση από το αυτοκίνητο», είπε ο Button μετά την οδήγησή του. «Μιλάμε για δεκαετίες δουλειάς από τους μηχανικούς και τους οδηγούς της Lotus στο βασικό πλαίσιο που χρησιμοποιούμε».

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα ο Button βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να έχει μια Lotus κατασκευασμένη σύμφωνα με τα «θέλω» του. Από τη μεριά του, ο Ant Anstead (που έχει γίνει γνωστός ως τηλεοπτικός μηχανικός αυτοκινήτων σε αντίστοιχη εκπομπή) θεωρεί πως αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Radford για τα μοντέλα που ετοιμάζει. Στο video που έχουμε εδώ, φαίνονται και οι δύο να το διασκεδάζουν πάντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παντρεύτηκε ο Jenson Button
Αυτό είναι το εσωτερικό της Radford Lotus του Jenson Button
Η Lotus Type 62-2 είναι ένα αριστούργημα της Radford με 609 ίππους