Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Τερουέλ: Pole position για τον Nakagami!

Ελλάδα 11:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Τερουέλ: Pole position για τον Nakagami!

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Τερουέλ: Pole position για τον Nakagami!

ΑΓΩΝΕΣ

O Takaaki Nakagami της LCR Honda πανηγύρισε την pole position για το MotoGP Τερουέλ, που διεξάγεται στην πίστα της Αραγονίας και αποτελεί τον ενδέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Λίγα 24ωρα μετά την είδηση πως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη δορυφορική ομάδα της Honda για δύο ακόμα σεζόν, πήρε την παρθενική του pole στην κορυφαία αγωνιστική κατηγορία των δύο τροχών και παράλληλα, έγινε ο πρώτος Ιάπωνας που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, από τον Makoto Tamada το 2004!

Ο Ιάπωνας που ήταν ταχύς και στις περιόδους ελεύθερων δοκιμών, έδειξε από νωρίς το δρόμο στο Q2, κι αν εκτοπίστηκε από την κορυφή, αυτό ήταν προσωρινό. Στις τελικές προσπάθειες βελτίωσε όσο κανείς την επίδοσή του και το 1.46.882 ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρωτιά.

motogp-2020-rd11-teruelgp-nakagami-b1000x600

Advertisement
Advertisement

Μαζί του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα είναι ο Franco Morbidelli της Yamaha Petronas SRT που υστέρησε μόλις κατά 63 χιλιοστά του δευτερολέπτου και ο νικητής της προηγούμενης Κυριακής, Alex Rins, με την εργοστασιακή Suzuki.

Στη δεύτερη συναντάμε την εργοστασιακή Yamaha του Maverick Vinales, τον Johann Zarco που παρά την πτώση του στο φινάλε διασώθηκε του ναυαγίου της Ducati και τον Fabio Quartararo με τη Yamaha Petronas SRT.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
F1 Vlog για το Grand Prix του Άιφελ

Advertisement

Μιχάλης Ρωμανίδης: Ο SimRacer της Williams μιλάει στο NewsAuto!

Antonio Felix da Costa: Ο πρωταθλητής της Formula E, αποκλειστικά στο NewsAuto!