Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Βερλάιν επιστρέφει στις νίκες! (+video)

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula e: Ο Βερλάιν επιστρέφει στις νίκες! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Βερλάιν επιστρέφει στις νίκες! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Πασκάλ Βερλάιν επέστρεψε στις νίκες κατά τον πρώτο αγώνα της Τζακάρτα. Έτσι, έκλεισε την διαφορά από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Κάσιντι στους μόλις 2 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός είχε… εγκατασταθεί στην πρωτοπορία από τον τρίτο γύρο της χρονιάς. Ωστόσο από την τελευταία νίκη του στη Σαουδική Αραβία δεν είχε βρεθεί ξανά στο podium.

Αντιθέτως, ο Κάσιντι με μία σειρά εξαιρετικών αποτελεσμάτων -των οποίων η κορύφωση είχε έρθει στο Μονακό– είχε καταφέρει να προσπεράσει τον Βερλάιν στη βαθμολογία. Σήμερα ο Γερμανός οδηγός της Porsche κατόρθωσε να πάρει μία σχετικά άνετη αλλά και κρίσιμη νίκη. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Ντένις και Γκίνθερ.

Ο τελευταίος είχε ξεκινήσει τον αγώνα από την pole με τον Βερλάιν στην τρίτη θέση. Ο Πασκάλ κατάφερε έπειτα από τον πρώτο γύρο των attack modes να πάρει την πρωτοπορία την οποίαν δεν έχασε μέχρι την καρό σημαία.

Advertisement

Ο Ντένις τερμάτισε στην θέση από την οποία ξεκίνησε. Δεν είχε τον ρυθμό για να προβληματίσει τον Βερλάιν ενώ στο τέλος του αγώνα απειλήθηκε και από τον Γκίνθερ. Ο οδηγός της Maserati ίσως θα μπορούσε να προσπεράσει τον Ντένις και να προβληματίσει στη συνέχεια τον Βερλάιν. Όμως ο Βρετανός οδηγός αμύνθηκε σωστά χωρίς να του αφήσει περιθώρια.

Ο Κάσιντι σημείωσε τον ταχύτερο γύρο αλλά τερμάτισε μόλις έβδομος. Είχε, μάλιστα, επαφή με τον Βερν η οποία, όμως, δεν κόστισε σε κανέναν από τους δύο. Θα χρειαστεί σίγουρα μία πολύ πιο ανταγωνιστική εμφάνιση στον δεύτερο αγώνα της Τζακάρτα που διεξάγεται αύριο.

Τέλος στα αξιοσημείωτα του σημερινού e-prix ήταν η σύγκρουση που είχαν -για ακόμη μία φορά φέτος- οι teammates στην Jaguar, Μπερντ και Έβανς. Ο τελευταίος, μάλιστα, εγκατέλειψε επί τόπου από την επαφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula e: Ο Κάσιντι κατακτά το Μονακό!
Formula e: Ατύχημα για τον Φενεστράζ σε δοκιμές εξέλιξης
Μπρους ΜακΛάρεν: Ένα γρήγορο πέρασμα στην αιωνιότητα (+video)