Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εταιρική κάρτα στόλου από την ελίν

Ελλάδα 19:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εταιρική κάρτα στόλου από την ελίν

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εταιρική κάρτα στόλου από την ελίν

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διαθέτοντας ένα αναπτυσσόμενο πανελλαδικό δίκτυο πρατηρίων και με ισχυρές υποδομές σε όλη την Ελλάδα η ελίν παρέχει τη δυνατότητα σε όσους διαθέτουν ένα εταιρικό στόλο οχημάτων να επιλέξουν για την εξυπηρέτηση τους την χρήση της ε-card.

Advertisement
Advertisement

Επιλέξτε τα πρατήρια που ανήκουν στο δίκτυο της ελίν και σας εξυπηρετούν περισσότερο ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία κατά κύριο λόγο εκτείνεται η επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Μέσω της ιστοσελίδας της ε-card και των ατομικών κωδικών ασφαλείας που λαμβάνετε κατά την ένταξή σας στο πρόγραμμα, αποκτάτε τη δυνατότητα για:

– Παρακολούθηση σε «πραγματικό» χρόνο των συναλλαγών που πραγματοποιούν οι κάρτες σας
– Διαχείριση του λογαριασμού σας μέσω του ιστορικού των εκκαθαρίσεων σας και δυνατότητα εξαγωγής όλων των δεδομένων με βάση τα δικά σας λειτουργικά συστήματα
– On-line αίτηση διακοπής/αντικατάστασης καρτών, αλλαγές σε όρια & κατηγορίες αγοράς και έκδοσης νέων

Advertisement
Advertisement

Αποκτώντας την ε-card για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του εταιρικού σας στόλου, βγαίνετε αυτομάτως κερδισμένοι από τα πολλαπλά οφέλη της κάρτας.

Οικονομία
– Ενημερώνεστε αναλυτικά για όλες τις συναλλαγές σας, ενώ εξοφλείτε το υπόλοιπο σας σε χρόνο που εσείς έχετε επιλέξει κεντρικά στην εταιρία.
– Παραλαμβάνετε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία αναφορικά με όλες τις συναλλαγές κάθε οχήματος ή κάθε κάρτας που διαθέτετε, ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο εργασίας.
– Εξάγετε ουσιαστικά και ασφαλή συμπεράσματα μέσω των αναλυτικών στοιχείων που λαμβάνετε για να μπορείτε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα τον εταιρικό σας στόλο.
– Βγαίνετε μακροχρόνια κερδισμένοι από την υψηλή ποιότητα των καυσίμων που διατίθενται από το δίκτυο πρατηρίων της ελίν, αποφεύγοντας επιπλέον κόστη συντήρησης που οφείλονται σε κακής ποιότητας καύσιμα.

Ασφάλεια
– Εξασφαλίζετε τις συναλλαγές σας μέσω ενός μυστικού αριθμού PIN που διαθέτει η κάρτα και ο κάτοχός της κάθε φορά εισάγει στο τερματικό του πρατηρίου ελίν.
– Αποφεύγετε τη χρήση μετρητών και επωφελείστε από την σιγουριά και την εγκυρότητα που σας προσφέρει η χρήση της ε-card.

Advertisement

Έλεγχος
– Μέσω των αναλυτικών στοιχείων που σας αποστέλλονται, αποκτάτε πλήρη έλεγχο του στόλου των εταιρικών οχημάτων και έχετε πλέον τη δυνατότητα άμεσα να προβείτε σε πιθανά αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

Ευελιξία
– Επιλέγετε μέσω της κάρτας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε να παρέχονται στον κάτοχο της κάθε κάρτας χωριστά.
– Ορίζετε το μηνιαίο πιστωτικό όριο του κάθε κατόχου της κάρτας ξεχωριστά σε ευρώ ή σε λίτρα.

Advertisement

Δείτε εδώ τα πρατήρια ελίν που διαθέτουν την ε-card.

elin-pratirio-b640

Πλέον, αρχής γενομένης από την φετινή χρονιά, οι κάτοχοι της Κάρτας Στόλου DKV θα μπορούν να βρίσκουν το πάντα άριστο επίπεδο  εξυπηρέτησης στο δίκτυο των πρατηρίων της Ελινόιλ. Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες , την πλέον διαδεδομένη και αναγνωρίσιμη Κάρτα στον χώρο των επαγγελματικών στόλων βαρέων οχημάτων και όχι μόνο .
Σύντομα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση τοποθέτησης της Καρτας DKV σε περίπου 30 επιλεγμένα σημεία του δικτύου της εταιρείας ανά την Ελλάδα. Σε αυτά, οι κάτοχοι της Κάρτας θα μπορούν επί του παρόντος να προμηθεύονται άριστης ποιότητας Πετρέλαιο Κίνησης και Πετρέλαιο Κίνησης Crystal αλλά και Βενζίνες (Αμόλυβδη, Αμόλυβδη Crystal, Αμόλυβδη 100 oct), καθώς και το γνωστό πρόσθετο Ad-blue (όπου είναι διαθέσιμο από αντλία). Στο άμεσο μέλλον η συνεργασία της ελίν με την DKV θα επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

Advertisement