Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς η ελίν προστατεύει τους πελάτες της;

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς η ελίν προστατεύει τους πελάτες της;

ΝΕΑ

Πώς η ελίν προστατεύει τους πελάτες της;

ΝΕΑ

Η ελίν εφαρμόζει το καινοτόμο πρόγραμμα «Δέσμευση Ποιότητας» με σκοπό την προστασία των καταναλωτών από παραβατικές συμπεριφορές που αφορούν στην ποιότητα και στην ποσότητα των καυσίμων.

Advertisement
Advertisement

Η αύξηση της τιμής των καυσίμων εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της ποιότητάς τους όπως και της παραδιδόμενης ποσότητας στον πελάτη. Όμως στην ελίν φροντίζουν να μην συμβεί ποτέ αυτό, όπως κάνουν για 68 χρόνια ως τώρα!

Η ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1954 και από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίζει τους πελάτες της και τους καταναλωτές με σεβασμό και εντιμότητα, εστιάζοντας στην προστασία τους από παραβατικές συμπεριφορές στην παράδοση στην αντλία και θέτοντας υψηλά ποιοτικά πρότυπα σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Για να το επιτύχει, τα στελέχη της πάντα επενδύουν στις νέες τεχνολογίες, αναζητούν λύσεις και πρακτικές που να εξασφαλίζουν την ποιότητα και επιλέγουν κορυφαίους συνεργάτες. Η εφαρμογή καινοτομιών είναι στο εταιρικό DNA της και η τακτική αυτή την έκανε πρωτοπόρο στον επιχειρηματικό τομέα της.

Advertisement
Advertisement

Με την επιμονή της να προστατεύει τους καταναλωτές, η ελίν έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Πως το κατάφερε; Με την εφαρμογή του καινοτόμου προγράμματος διασφάλισης ποιότητας «Δέσμευση Ποιότητας» το οποίο περιλαμβάνει με τρία επίπεδα ελέγχου!

Το πρώτο επίπεδο ελέγχου αφορά στη δημιουργία από την ίδια την εταιρεία της υπηρεσίας Ποιοτικού Ελέγχου η οποία τηρεί απόλυτα τις θεσμοθετημένες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με δειγματοληπτικούς ελέγχους, πιστοποιεί την ακεραιότητα στην ποσότητα παράδοσης, ενώ τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα της διαθέτουν σύστημα GPS και μετρητές στάθμης, εξασφαλίζοντας τη σωστή παραλαβή πετρελαίου. Επιπλέον, τα στελέχη τής ελίν διενεργούν μυστικούς ελέγχους για να εντοπίσουν τυχόν πειραγμένες αντλίες και ελλειμματικές παραδόσεις ποσότητας στα 600 πρατήρια του δικτύου της.

Το δεύτερο στάδιο ελέγχου αφορά στη συνεργασία της με τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα Bureau Veritas, ο οποίος διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο εργαστήριο ανάλυσης πετρελαιοειδών στη χώρα μας και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου. Αυτός πραγματοποιεί περισσότερους από 1.000 δειγματοληπτικούς ελέγχους τον χρόνο σε καύσιμα και λιπαντικά, σε όλα τα πρατήρια ελίν, σε όλες τις παραλαβές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας κατά την παραλαβή, καθώς και στην αποθήκευση και διακίνηση.

Advertisement

Το τρίτο επίπεδο ελέγχου που εφαρμόζει αφορά στη συνεργασία της με τον επίσης ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s Register. Αυτός πιστοποιεί αφενός ότι όλοι οι έλεγχοι ποιότητας που κάνουν τόσο αυτή όσο και η Bureau Veritas διενεργούνται με τον πλέον κατάλληλο τρόπο και αφετέρου την ολοκληρωμένη διαχείριση διασφάλισης ποιότητας σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας της. Εάν διαπιστωθεί τεκμηριωμένα κάποια παράβαση, λαμβάνει αυστηρά μέτρα τα οποία έχουν θεσπιστεί για μια τέτοια περίπτωση.

Advertisement

 

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ΕΛΙΝΟΙΛ στη διεθνή έκθεση «Ποσειδώνια 2022»
ΕΛΙΝΟΙΛ: Ολοκληρωμένος Ενεργειακός Όμιλος
Ποια εταιρεία καυσίμων επενδύει σε ηλεκτροκίνηση και υδρογόνο