Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση για όλη την οικογένεια των Fiat 500

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για όλη την οικογένεια των Fiat 500

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση για όλη την οικογένεια των Fiat 500

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα Fiat 500, 500X και 500L προσφέρονται με πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού που ικανοποιούν… κάθε γούστο, ενώ σημαντικές αναβαθμίσεις σημειώνονται και στον τομέα της συνδεσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Μετά την αποκάλυψη του νέου Fiat 500 και την ανανέωση της γκάμας των Tipo (βλ. Tipo Cross) και Panda, η Fiat υποβάλλει σε σημαντικές αναβαθμίσεις και όλη την οικογένεια του Fiat “500”, η οποία απαρτίζεται από το… απλό 500αράκι, το 500X και το 500L.

Ειδικότερα, και τα 3 μοντέλα της οικογένειας πλέον θα προσφέρονται σε 5 εκδόσεις εξοπλισμού, καθεμιά εκ των οποίων θα ικανοποιεί διαφορετικά «θέλω» και θα προσδίδει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο. Πρόκειται για τις εκδόσεις “Cult”, “Connect”, “Dolcevita”, “Cross” και “Sport”.

Advertisement
Advertisement

Cult

Η εν λόγω έκδοση τονίζει τον έμφυτο “pop” και μοντέρνο χαρακτήρα του 500, ενώ συνοδεύεται από το νέο χρώμα “Sicilian Orange” όπως και από ένα νέο ύφασμα για τα καθίσματα, τα οποία “φιλοξενούν” το λογότυπο “FIAT”.

Connect

Advertisement

Όπως μαρτυρά και η ονομασία “Connect”, η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνονται σε όσους αναζητούν τη συνδεσιμότητα. Ως εκ τούτου, προσφέρονται ως στάνταρ ένα σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής των 7 ιντσών, ραδιόφωνο Dab, ενώ η δυνατότητα σύνδεσης αφορά τόσο τις συσκευές Apple όσο και τις Android. Ενσωματώνεται Cruise Control, 15αρες ζάντες, ενώ διατίθενται τα χρώματα Perbene Grey/Vesuvius Black.

Dolcevita

Advertisement

H Dolcevita αποτίει φόρο τιμής στην οικονομική άνθηση της Ιταλίας μεταξύ 1950 και 1960. Φέρει απαστράπτον και… κυριλέ στιλ, με νέο ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, γυάλινη οροφή και 15αρες ζάντες αλουμινίου. Προσφέρονται τα χρώματα Gelato White and Lunar Grey.

Cross

Advertisement

Περί Cross ο λόγος, η έκδοση απευθύνεται στους λάτρεις των off-road εξορμήσεων. Το 500Χ ενσωματώνει νέα καθίσματα, μια κεντρική κονσόλα σε μοτίβο… καμουφλάζ, 19άρες ζάντες, ράγες οροφής και σύστημα κλιματισμού. Αναφορικά με το 500L, συναντώνται 16αρες ζάντες, φώτα ομίχλης, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής και σκόνης, όπως και σύστημα κλιματισμού.

Sport

Στην κορυφή της γκάμας βλέπουμε την έκδοση Sport, με πολλά δυναμικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων το… επιθετικό χρώμα Matt Grey και τα λογότυπα “Sport”. Ως στάνταρ προσφέρονται 16άρες ζάντες αλουμινίου, νέα ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα, νέο ταμπλό Titanium, 7” TFT οθόνη και φώτα ομίχλης. Το 500L απολαμβάνει 17άρες ζάντες αλουμινιου, ενώ στο 500X συναντώνται ζάντες διαμέτρου 18 ιντσών , όπως και το ματ χρώμα Moda Grey.

Κινητήρες

To 500ράκι προσφέρεται με το υβριδικό κινητήριο σύνολο των 70 ίππων, όπως και με τον 1.200αρη LPG (φυσικού αερίου) των 69 ps.

Το 500Χ προσφέρεται σε δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις: 1.000άρη των 120 ίππων και έναν 1.300άρη των 150 ίππων (αμφότεροι FireFly). Επίσης, υπάρχουν και δύο diesel μοτέρ Multijet: Ένας 1.300αρης με 95 ps και ένας 1.600αρης με 130 ps.

Τέλος το 500L διατίθεται με έναν 1.400αρη βενζινοκινητήρα των  95 ίππων και έναν 1.300αρη diesel (Multijet) των 95 ps.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος η Alfa Romeo Giulietta

Τα μυστικά του νέου SUV της Alfa Romeo

Νέος διευθυντής πωλήσεων της FCA Greece