Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot 3008 2021

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου SUV Peugeot 3008

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου SUV Peugeot 3008

Peugeot 3008 2021

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου SUV Peugeot 3008

Peugeot 3008 2021

Ένα από τα ατού του νέου Peugeot 3008 SUV είναι η εμφάνισή του. Με τον καινούριο, επαναστατικό και εντυπωσιακό σχεδιασμό του που αλλάζει τα δεδομένα στην καθιερωμένη κατηγορία των Οχημάτων Ελεύθερου Χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδιαστική γραμμή του νέου 3008 αποπνέει δύναμη και φινέτσα και βάζει sport στοιχεία στην εμφάνιση των SUV.

Το νέο SUV Peugeot 3008 ενσαρκώνει ιδανικά την έννοια της «δύναμης της επιλογής», καθώς προσφέρεται εναλλακτικά με Plug-In Hybrid κινητήρες (με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερεις τροχούς) και κινητήρες εσωτερικής καύσεως βενζίνης ή Diesel, που εξασφαλίζουν οδηγική ευχαρίστηση και οικονομία.

Peugeot-3008-2020-detail-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του νέου Peugeot 3008 αναδεικνύει τον δυναμικό χαρακτήρα του και παράλληλα ισορροπεί τη δύναμη με τη φινέτσα. Η νέα πρωτοποριακή μπροστινή όψη του δίνει μια ισχυρή προσωπικότητα και να συνεχίσει την παράδοση του 3008 στην μοντέρνα εποχή.

Νέα Εμφάνιση

Η νέα μάσκα χωρίς πλαίσιο επιβεβαιώνει το στυλ, χαρίζοντας στο νέο SUV Peugeot 3008 περισσότερο κύρος και διατηρώντας ταυτόχρονα την αρμονία των γραμμών του. H νέα μάσκα εκτείνεται κάτω από τα φωτιστικά σώματα και τα ενσωματώνει αρμονικά. Στην άκρη του καπό διακρίνεται  το λογότυπο του μοντέλου. Όλα τα στοιχεία αυτά διαμορφώνουν τους αισθητικούς κώδικες του αύριο. Οι νέοι προβολείς τεχνολογίας LED, διαθέσιμοι από το πρώτο επίπεδο εξοπλισμού, συνθέτουν τη φωτεινή υπογραφή της μάρκας με το χαρακτηριστικό «δόντι λιονταριού». Στις κορυφαίες εκδόσεις GT & GT Plus οι προβολείς Full LED ενσωματώνουν τη λειτουργία στατικού κατευθυντικού φωτισμου (SDL – Static Directional Lighting) που βελτιστοποιεί την ορατότητα στις στροφές (έως 90 χλμ/ώρα).

Advertisement

Peugeot-3008-2020-detail-c1000x600

Τα ένθετα διακοσμητικά στοιχεία στο εμπρόσθιο τμήμα, επεκτείνονται στους προβολείς και συνεχίζουν δημιουργώντας μια αψίδα στην οροφή που καταλήγει στην πίσω αεροτομή. Εκλεπτυσμένη και δυναμική, αυτή η γραμμή ακολουθεί την κίνηση της σιλουέτας του νέου SUV Peugeot 3008.

Advertisement

Νέος Σχεδιασμός Τροχών

Οι ζάντες αλουμινίου 19″ San Francisco επεξεργασμένες με εργαλεία διαμαντιού σχεδιασμένες με ακρίβεια με ολοκαίνουργια σχεδίαση ενισχύουν τον δυναμισμό του νέου SUV Peugeot 3008.

Νέα Πίσω Φωτιστικά Σώματα

Advertisement

Στο πίσω μέρος, τα νέα φώτα τεχνολογίας Peugeot Full LED περιλαμβάνουν χαρακτηριστικές τρισδιάστατες «νύχιες» και φλας με λειτουργία scroll. Τα φώτα επικαλύπτονται από ένα διαφανές σκουρόχρωμο περίβλημα και συνδέονται μεταξύ τους μέσω της μαύρης γυαλιστερής φάσας που επεκτείνεται σε όλο το μήκος της 5ης πόρτας στοιχείο που μεγεθύνει οπτικά το πίσω μέρος του οχήματος ενισχύοντας τον σπορ του χαρακτήρα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:

Το νέο Peugeot 3008 και οι νέες “πράσινες” υπηρεσίες

Το νέο Peugeot 3008 σε Black Pack Edition

Νέο Peugeot 3008 με μέση κατανάλωση 1,2 lt./100 km