Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot 3008 2021

Το νέο Peugeot 3008 σε Black Pack Edition

Ελλάδα 11:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Peugeot 3008 σε Black Pack Edition

Peugeot 3008 2021

Το νέο Peugeot 3008 σε Black Pack Edition

Peugeot 3008 2021

Το νέο Peugeot 3008 γίνεται ακόμα πιο δυναμικό και κομψό με το πακέτο Black, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά σε εκδόσεις GT και GT Pack.

Advertisement
Advertisement

To νέο Peugeot 3008 φέρει μια άκρως πιο μοντέρνα σχεδίαση και δείχνει το νέο “πρόσωπο” της γαλλικής φίρμας. Η νέα μάσκα χωρίς πλαίσιο επιβεβαιώνει το στυλ, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο περισσότερο κύρος και διατηρώντας ταυτόχρονα την αρμονία των γραμμών του.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του, η νέα μάσκα εκτείνεται και κάτω από τα φωτιστικά σώματα και μοιάζει να τα ενσωματώνει αρμονικά. Τέλος, στην άκρη του καπό διακρίνεται πλέον το λογότυπο του μοντέλου, όπως στα μοντέλα ολόκληρης της γκάμας της Peugeot.

Advertisement
Advertisement

Για να τονιστεί ακόμα περισσότερο ο σπορ χαρακτήρας, το εμπρός μέρος διαθέτει πλευρικές εισαγωγές αέρα σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, ενώ οι μαύρες ρίγες ενσωματώνονται στο νέο προφυλακτήρα από το 1ο επίπεδο εξοπλισμού.

Οι εκδόσεις GT/GT Pack, διαθέτουν ειδική μάσκα με ξεχωριστό σχεδιαστικό μοτίβο που αναδεικνύει την στιλιστική αναβάθμιση των συγκεκριμένων εκδόσεων.

Advertisement

Black Pack – Για να ξεχωρίζετε

Εάν είστε από αυτούς που θέλετε να ξεχωρίζετε, προσθέτοντας δυναμισμό και κομψότητα. Το Black Pack προσφέρεται αποκλειστικά στις εκδόσεις GT και GT Pack και περιλαμβάνει αναλυτικά:

Advertisement

-Μάσκα εμπρός και σήματα εμπρός & πίσω βαμμένα στο αποκλειστικό χρώμα Dark Chrome
Προστατευτική ποδιά στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα σε χρώμα γκρι Tungstène
Διακοσμητικό τόξο οροφής και ένθετα στα εμπρός φτερά με φινίρισμα Μαύρο στιλπνό
Διαμήκεις μπάρες οροφής με φινίρισμα Μαύρο σατινέ
Προστατευτικά trim στις πόρτες με φινίρισμα Μαύρο ματ
Διακοσμητικό trim στον πίσω προφυλακτήρα με Μαύρο στιλπνό φινίρισμα
Ζάντες αλουμινίου 19” WASHINGTONi με βερνίκι BLACK MIST, ένθετα ONYX BLACK, ελαστικά 205/55 R19 υψηλής ενεργειακής απόδοσης (Class A).

Advertisement