Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot 3008 2021

Το νέο Peugeot 3008 και οι νέες “πράσινες” υπηρεσίες

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Peugeot 3008 και οι νέες “πράσινες” υπηρεσίες

Peugeot 3008 2021

Το νέο Peugeot 3008 και οι νέες “πράσινες” υπηρεσίες

Peugeot 3008 2021

Η Peugeot προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του plug-in υβριδικού Peugeot 3008 μία σειρά από συμφέρουσες υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot αποκάλυψε το νέο 3008, το οποίο -μεταξύ άλλων- φέρει δύο νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις και είναι οι εξής:

HYBRID4 300 e-EAT8 / κίνηση και στους 4 τροχούς / εκπομπές C02 από 29g.χλμ. και αυτονομία ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, έως 59χλμ. (βάσει πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP),

HYBRID 225 e-EAT8 / κίνηση στους 2 τροχούς / εκπομπές C02 από 30g.χλμ. και αυτονομία ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, έως 56χλμ. (βάσει πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP).

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία υποστηρίξει τους πελάτες που θα αγοράσουν το νέο Peugeot 3008 με υβριδικό plug-in κινητήρα στον τομέα της ενεργειακής μετάβασης, η Peugeot προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που βασίζονται σε τρεις πυλώνες:

Easy-Charge ή αλλιώς η διευκόλυνση της πρόσβασης των πελατών μας σε διάφορες λύσεις φόρτισης :

Advertisement

-Μία προσφορά λύσης φόρτισης στο σπίτι ή στην εργασία, που περιλαμβάνει ευρεία γκάμα υλικών (ενισχυμένη παροχή, Wall box, Smart Wall box), μελέτη της ηλεκτρικής εγκατάστασης ώστε να προσφερθεί η καλύτερη λύση φόρτισης και η τελική εγκατάσταση.

Easy-care ή αλλιώς, πώς να διασφαλίζουμε τους πελάτες μας στη διαδικασία ανακάλυψης και να τους κάνουμε να απολαύσουν με ηρεμία το αυτοκίνητό τους:

Advertisement

νέοι προσομοιωτές και ψηφιακά μαθήματα για να βοηθήσουν τους πελάτες να ανακαλύψουν την ηλεκτροκίνηση μέσα από τις ιστοσελίδες της μάρκας Peugeot,
προσαρμοσμένες συμβάσεις υπηρεσιών και οδική βοήθεια, οι οποίες μπορούν να συμπεριληφθούν σε μία μόνο χρηματοδότηση για να απολαύσετε με ηρεμία το αυτοκίνητό σας,
πιστοποιητικό χωρητικότητας της μπαταρίας κατά τον τεχνικό έλεγχο, προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταπώληση του οχήματός σας, διασφαλίζοντας το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας του.
Η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 km για το 70% της χωρητικότητας φόρτισής της.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement