Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

To πιο hot Toyota Yaris στην Ελλάδα (τιμή)

Ελλάδα 1:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To πιο hot Toyota Yaris στην Ελλάδα (τιμή)

ΑΓΟΡΑ

To πιο hot Toyota Yaris στην Ελλάδα (τιμή)

ΑΓΟΡΑ

Το ολοκαίνουργιο Toyota GR Yaris σάς βάζει σε ρυθμούς… ράλλυ με το σπορ μικρό μοντέλο των 261 ίππων να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota GR Yaris δεν είναι ένα ακόμα ένα hot μικρό μοντέλο. Οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας είχαν σκοπό να λανσάρουν μια έκδοση του νέου Yaris, το οποίο μπορεί να συνδυάζει άνετη καθημερινή οδήγηση με την αίσθηση ενός γνήσιου σπορ αυτοκινήτου.

Για το τελευταίο, ένα σημαντικό μέρος για το “κτίσιμο” του νέου GR Yaris, οφείλεται στην ομάδα WRC TOYOTA GAZOO Racing. Οι ειδικοί μετέφεραν αυτούσια την τεχνολογία και τις μηχανολογικές τους γνώσεις σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο απευθείας από τις ειδικές διαδρομές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα ακούει στο όνομα Toyota GR Yaris, το οποίο κάτω από το καπό του υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος κινητήρας 1,6 λίτρων απόδοσης 261 ίππων και 360 Nm ροπής.

Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και στους τέσσερις τροχούς, ενώ η έκδοση «Circuit Pack» περιλαμβάνει μπλοκέ διαφορικά της Torsen και σφυρήλατους τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S.

Advertisement

Ανάλογες της κατασκευής είναι και οι επιδόσεις, με το 0-100 χλμ./ώρα να πραγματοποιείται σε 5,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 230 χλμ./ώρα.

Το Toyota GR Yaris έχει γίνει ανάρπαστο, γεγονός που υπογράφεται από το “ξεπούλημα” 1.000 μονάδων μέσα σε 6 ημέρες, αφότου ξεκίνησαν οι παραγγελίες. Στην Ελλάδα, το δυναμικό μοντέλο ξεκινάει από τα 42.670 ευρώ και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας online.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Toyota Yaris

Advertisement

Πόσο κοστίζει η φθηνότερη Toyota Corolla στην Ελλάδα;

To καυτό Toyota GR Yaris εν δράσει (video)