Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεπούλησε σε λιγότερο από 6 μέρες το Toyota GR Yaris

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεπούλησε σε λιγότερο από 6 μέρες το Toyota GR Yaris

ΝΕΑ

Ξεπούλησε σε λιγότερο από 6 μέρες το Toyota GR Yaris

ΝΕΑ

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, η Toyota είδε το νέο ιδιαίτερα δυναμικό GR Yaris να ξεπουλάει, κάτι που αποδεικνύει το πόσο πολύ έλειπε από την αγορά μια τέτοια πρόταση.

Advertisement
Advertisement

Το ρόλο της στο αρχικό «ξεπούλημα» των πρώτων 1.000 GR Yaris που πουλήθηκαν σε 6 μέρες στην Αυστραλία, έχει παίξει και η σημαντική έκπτωση της Toyota που συνοδεύει τα πρώτα αυτοκίνητα στην τοπική αγορά.

Πριν από δύο εβδομάδες, η Toyota Australia ανακοίνωσε ότι οι πρώτες 1.000 μονάδες του GR Yaris που θα φτάσουν στην εκεί αγορά, θα διατεθούν με μια «εισαγωγική τιμή» 39.950 δολαρίων Αυστραλίας (24.468€). Αυτό σημαίνει πως τα πρώτα αυτοκίνητα στην Αυστραλιανή αγορά, διατέθηκαν με μειωμένη τιμή κατά 14.000 δολάρια Αυστραλίας (8.582€) σε σχέση με την προτεινόμενη λιανική τιμή του αυτοκινήτου που έχει ανακοινωθεί πως θα είναι 49.500 δολάρια Αυστραλίας (30.317€)- η οποία και πάλι φαίνεται εξαιρετική, τουλάχιστον για τα δικά μας δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

Η κίνηση αυτή της προσφοράς έκπτωσης για τα πρώτα 1.000 αυτοκίνητα, φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε προσδοκία ως προς την απήχηση που είχε από το αγοραστικό κοινό. Υπό κανονικές συνθήκες, η πώληση των 1.000 μονάδων υπολογιζόταν πως θα διαρκούσε από 12 έως 18 μήνες, όμως με την παροχή της έκπτωσης αυτής, τα GR Yaris πουλήθηκαν μέσα σε 6 μέρες– με τα 560 από αυτά, να «κλείνονται» από τους αγοραστές τους, μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που η Toyota Αυστραλίας άρχισε την παραγγελιοληψία.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Το καυτό Toyota GR Yaris σε δράση (VIDEO)

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Toyota GR Yaris;

Advertisement

Το Toyota GR Hilux συναντά το Ford Ranger Raptor