Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πού θα γίνει η πρώτη αντιπροσωπεία SERES στην Ελλάδα;

Ελλάδα 7:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πού θα γίνει η πρώτη αντιπροσωπεία SERES στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Πού θα γίνει η πρώτη αντιπροσωπεία SERES στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων SERES που φέρνει στην Ελλάδα ο Όμιλος Σπανός.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και πολύ καιρό σχεδιάζεται και ετοιμάζεται το λανσάρισμα τη νέας μάρκας αυτοκινήτων με την ονομασία SERES, τα μοντέλα της οποίας σύντομα θα κυκλοφορούν και στους ελληνικούς δρόμους.

Όπως το έχουμε γράψει και σε σχετικό άρθρο, πρόκειται για μία εταιρεία που το αρχηγείο της βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και έχει ιδιαίτερα ψηλές βλέψεις για την ευρωπαϊκή αγορά και φυσικά για την Ελλάδα.

Η SERES αυτή τη στιγμή, διαθέτει στη γκάμα της δύο μοντέλα και αρχικά θα λανσάρει το πολυτελές «5». Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι ένα όχημα ελευθέρου χρόνου που οι άνθρωποι της SERES το κατατάσσουν στα Premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Είναι τετρακίνητο και οι επιδόσεις του θυμίζουν σπορ αυτοκίνητο λόγω των 576 ίππων. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παράγει 940Nm ροπή και στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα.

Τα εγκαίνια…

Τα αυτοκίνητα της εταιρείας SERES εισάγει ο Όμιλος Σπανός, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εντός του 2024 θα υπάρχουν περισσότερα από δέκα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement

Η κεντρική αντιπροσωπεία είναι έτοιμη και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν τα εγκαίνια. Η συγκεκριμένη βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 286 στο Χαλάνδρι, ακριβώς… μεσοτοιχία με την αντιπροσωπεία της Subaru.

Να σημειώσουμε πως το SERES 5 είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο, που έχει αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα και κοστολογείται κοντά στα 65.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρώτο «ελληνικό» Suzuki Jimny που μεταμορφώθηκε σε G-Class
Θα μπορέσει η Lucid να κατατροπώσει την Tesla;
Πούτιν: Ολα στο Κράτος – Και η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

 

Advertisement