Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο «ελληνικό» Suzuki Jimny που μεταμορφώθηκε σε G-Class

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο «ελληνικό» Suzuki Jimny που μεταμορφώθηκε σε G-Class

ΝΕΑ

Το πρώτο «ελληνικό» Suzuki Jimny που μεταμορφώθηκε σε G-Class

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της μετατροπής που έγινε στην Ελλάδα. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto

Advertisement
Advertisement

Οι μετατροπές των αυτοκινήτων είναι κάτι που εξίταρε πάντα τους Petrolhead. Από μία μικρή προσθήκη αξεσουάρ, την αλλαγή ολόκληρου οχήματος η ακόμα και εξωπραγματικές ιπποδυνάμεις.

Η βελτίωση όπως έχει αποδειχτεί δεν έχει όρια, παρά μόνο το όριο που θα θέσει χρηματικά ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Μία από τις βελτιώσεις που κάνουν θραύση στο εξωτερικό είναι αυτή που αφορά στο Suzuki Jimny.

Πριν από λίγες εβδομάδες διαβάσατε το σχετικό άρθρο που αφορούσε στην ολική… μεταμόρφωση ενός Suzuki Jimny σε Mercedes G-Class. Όπως είχαμε γράψει το ιαπωνικό καθαρόαιμο 4×4 θα άλλαζε και θα γινόταν ένα baby G-Class.

Advertisement
Advertisement

Πέρασαν σχεδόν τρεις εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η ολική μετατροπή που περιλάμβανε τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές αλλαγές.

Ο ιδιοκτήτης που έχει στην κατοχή του και μία Mercedes G-Class ήθελε το μικρό αδερφάκι του γερμανικού μοντέλου και όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto το κατάφερε.

Advertisement

Το body kit που χρησιμοποιήθηκε μεταμόρφωσε το Jimny. Εκτός από την εμπρός όψη που άλλαξε τελείως, προστέθηκε αεροτομή, ελαστικά, ζάντες και φώτα ομίχλης.

Κόστος πάνω από 15.000 ευρώ

Τεράστια αλλαγή έγινε και στην καμπίνα των επιβατών, η οποία ντύθηκε με δέρμα και αλκαντάρα. Επιπλέον αλκαντάρα τοποθετήθηκε σε όλο τον ουρανό ο οποίος γέμισε με μικρά φωτάκια led προκειμένου τη νύχτα να δείχνουν ως αστέρια.

Advertisement

Η ολική μετατροπή που έγινε στην Ελλάδα και στην Motorsport Haus ξεπέρασε τα 15.000 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι μεγάλο αλλά σίγουρα δεν φάνηκε να… ενόχλησε τον ιδιοκτήτη που πήρε την απόφαση να το αλλάξει.

Έρχεται και Suzuki… Bronco;

Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο που μεταμορφώθηκε και όπως φαίνεται θα έχουμε και συνέχεια όχι μόνο με Jimny… G-Class. Της μόδας είναι και η μετατροπή από Jimny σε… baby Bronco, κάτι που δεν θα αργήσουμε να δούμε και στη χώρα μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με την καινούρια McLaren GTS θα πηγαίνεις και για ψώνια (+video)
Γαλλία: Μέτρα εναντία στα EV που κατασκευάζονται στην Κίνα
Τα νέα της πιάτσας, 410…