Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η πανίσχυρη Ford Mustang Mach 1 στην Ελλάδα (+τιμή)

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πανίσχυρη Ford Mustang Mach 1 στην Ελλάδα (+τιμή)

ΑΓΟΡΑ

Η πανίσχυρη Ford Mustang Mach 1 στην Ελλάδα (+τιμή)

ΑΓΟΡΑ

Η πιο οδηγοκεντρική έκδοση παραγωγής του εμβληματικού σπορ μοντέλου είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα, πανίσχυση Ford Mustang Mach 1, με την μπλε οβάλ μάρκα να ανακοινώνει την τιμή της.

Κάτω από το καπό της πιο οδηγοκεντρικής Mustang παραγωγής υπάρχει ένας οκτακύλινδρος βενζίνης 5.000 κυβικών που παράγει 460 PS (7.500 rpm) και 529 ροπής (4.600 rpm), ενώ συνδυάζεται με 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford με αναβαθμισμένο μετατροπέα ροπής.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που βελτιώνει την πρόσφυση τόσο στην ευθεία όσο και στις εξόδους των στροφών, ενώ ενσωματώνεται και ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide για ακόμη πιο ομαλή συμπεριφορά κατά το στρίψιμο και το φρενάρισμα. Σημειώνεται πως τη δυναμική συμπεριφορά της Mustang Mach 1 ενισχύει και η νέα ρύθμιση του τιμονιού EPAS (electric power -assisted steering)

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά το μοντέλο ενσωματώνει πληθώρα σχεδιαστικών στοιχείων, μέσω των οποίων αποτίνει φόρο τιμής στις παρελθοντικές Mustang, αλλά και πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα. Το ειδικά σχεδιασμένο εμπρός μέρος περιλαμβάνει μια νέα άνω γρίλια δύο τμημάτων, νέο splitter και κάτω εισαγωγή αέρα, καθώς και διαφορετικές πλευρικές, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ψύξης και της αεροδυναμικής απόδοσης του οχήματος.

Advertisement

Η Mustang Mach 1 παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη κατά 22% από την Mustang GT, κυρίως χάρη στο νέο σχεδιασμό του διαχύτη αέρα στο πίσω μέρος που προέρχεται από την Mustang Shelby GT500.

Τέλος, εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πίστα.

Advertisement

Η νέα Mustang Mach 1 διατίθεται στην Ελλάδα με τιμή 81.768 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Μεγάλες επενδύσεις για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της
To Ford Mondeo δεν θα έχει άμεσο διάδοχο αλλά ένα SUV
Η Ford ετοιμάζει δύο ακόμα ηλεκτρικά SUV