Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

H Mercedes-Benz Ελλάς στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2019

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes-Benz Ελλάς στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2019

ΑΓΟΡΑ

H Mercedes-Benz Ελλάς στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2019

ΑΓΟΡΑ

Δύο νέα μοντέλα, το νέο compact 7θέσιο SUV GLB με την αμιγώς ηλεκτρική EQC, και τρία μελλοντικά πρωτότυπα της Mercedes-Benz, είναι τα αστέρια στο 700 τετραγωνικών μέτρων περίπτερο της εταιρίας στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019».

Advertisement
Advertisement

 

Πολλοί διάσημοι καλεσμένοι οι οποίοι πλαισίωσαν δύο νέα μοντέλα και τρία πρωτότυπα  έδωσαν το παρόν στο περίπτερο της Mercedes-Benz για την τελετή των εγκαινίων της Έκθεσης Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019». Στο περίπτερο έκτασης 700 περίπου τετραγωνικών μέτρων της Γερμανικής εταιρίας έγιναν τα αποκαλυπτήρια δύο νέων μοντέλων της μάρκας, του νέου compact,7θέσιου SUV οχήματος GLB και της αμιγώς ηλεκτρικής EQC, με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά και του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια.

Advertisement
Advertisement

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Ιωάννης Καλλίγερος, απεύθυνε χαιρετισμό στο ακροατήριο που παραβρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου της εταιρείας και στη συνέχεια, αποκάλυψε στο κοινό τις νέες, προτάσεις της μάρκας για την αυτοκίνηση του μέλλοντος με τα τρία πρωτότυπα (concept) μοντέλα που κοσμούν το περίπτερό της.

Πρόκειται για την EQA, τον προπομπό της EQ στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων. Tο 2020 Smart Vision EQ Fortwo, ένα πρωτότυπο, πλήρως διασυνδεδεμένο, πλήρως αυτόνομο smart, που δείχνει πώς θα γίνονται οι μεταφορές εντός της πόλης με car sharing: Προσωποποιημένα και αυτόνομα. Τέλος, την τιμητική του είχε το εντυπωσιακό Mercedes EQ Silver Arrow,  το ηλεκτρικό «ασημένιο βέλος» του μέλλοντος, φόρος τιμής στο αγωνιστικό παρελθόν της Mercedes-Benz.

Advertisement

Με την EQC αλλά και τα τρία πρωτότυπα μοντέλα που παρουσιάστηκαν, οι συστάσεις της νέας μάρκας EQ στο Ελληνικό κοινό. Οι πρωτοποριακές ιδέες της Mercedes-Benz μετουσιωμένες σε δυναμικά αυτοκίνητα του παρόντος και του μέλλοντος, σε καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογία αιχμής θα βρίσκονται έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), στο περίπτερο 10. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00 Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το Smart Vision EQ ForTwo Concept (video)

Το εντυπωσιακό Mercedes-Benz EQ Silver Arrow των 740 ίππων +(vid)

Πρώτη επαφή με τη Mercedes GLB

Advertisement