Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Δείτε τα πρώτα VW Taigo που ήρθαν στην Ελλάδα

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τα πρώτα VW Taigo που ήρθαν στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Δείτε τα πρώτα VW Taigo που ήρθαν στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Το Newsauto καλωσόρισε τα πρώτα Taigo (το νέο Crossover της VW) που ήρθαν. Δεκάδες αυτοκίνητα που τις επόμενες εβδομάδες θα βρίσκονται στις αντιπροσωπείες.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε στο Newsauto από πού θα ξεκινά η τιμή του νέου VW Taigo (προφέρεται τάιγκο). Συγκεκριμένα από 21.100 ευρώ στην έκδοση με τον κινητήρα του 1.0 λίτρου, τους 95 ίππους και το μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας θα πλαισιώσει τα T-Roc και T-Cross και ανήκει στην κατηγορία των Crossover. Έχει μήκος 4,27 μέτρα, ξεχωρίζει από την σχεδίαση στο πίσω μέρος (φέρει χαρακτηριστικά από coupe οχήματα) και διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία.

Στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο VW Taigo (+τιμή)

Advertisement
Advertisement

 

Οι διαστάσεις μπορεί να είναι compact, ωστόσο οι χώροι στην καμπίνα φιλοξενούν άνετα τέσσερις επιβάτες, με το χώρο αποσκευών να φτάνει τα 438 λίτρα. Όλα τα εξωτερικά στοιχεία φωτισμού είναι στάνταρ τεχνολογίας LED, εξασφαλίζοντας μία ιδιαίτερα χαρισματική φωτεινή υπογραφή κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Διαθέσιμοι είναι και οι νέοι προβολείς IQ. LIGHT LED matrix, που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό στην έκδοση Style.

Κινητήρες

Advertisement

Η γκάμα με τα μηχανικά σύνολα αποτελείται μόνο από κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1.0 και 1.5 λίτρων. Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρχουν διαθέσιμες δύο εκδόσεις, με 95 και 110 ίππους. Στη δεύτερη, η ισχύς θα φτάνει τους 150 ίππους.

Η κίνηση θα μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς και δεν θα υπάρξει έκδοση 4×4. Αναφορικά με το κιβώτιο ταχυτήτων ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χειροκίνητο και αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement

Τα νέα της πιάτσας, 316…

Το VW Taigo κατασκευάζεται στην Ισπανία. Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους και μέσα στον Ιανουάριο θα το δούμε στις αντιπροσωπείες της VW. Οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες αναμένονται τον Φεβρουάριο.

Advertisement

Ήρθαν και τα υποδεχτήκαμε!

Προς το παρόν στην Ελλάδα βρίσκονται δεκάδες VW Taigo, τα οποία φιλοξενούνται στα logistics της εισαγωγικής εταιρείας. Το Newsauto απαθανάτισε το νέο Crossover προκειμένου να πάρετε μία πρώτη γεύση του αυτοκινήτου.

Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε τη δυνατότητα να το οδηγήσουμε και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εμπειρίες μας πίσω από το τιμόνι του VW Taigo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο VW Taigo (+τιμή)
Video: Πώς το Audi e-tron GT πήρε θέση στο Golden Hall
Περιπολικά: Το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS στην ΕΛ.ΑΣ; – Δείτε τα καλύτερα στον κόσμο
Γενναία παράταση στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2022