Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Πώς το Audi e-tron GT πήρε θέση στο Golden Hall

Ελλάδα 0:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Πώς το Audi e-tron GT πήρε θέση στο Golden Hall

ΝΕΑ

Video: Πώς το Audi e-tron GT πήρε θέση στο Golden Hall

ΝΕΑ

Οι επισκέπτες του Golden Hall μπορούν να συναντήσουν το εντυπωσιακό υψηλών επιδόσεων και αμιγώς ηλεκτρικό Audi e-tron GT. Πώς όμως βρέθηκε εκεί;

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi e-tron GT πάτησε Ελλάδα, ενώ πλέον -κατά την εορταστική περίοδο (και όχι) μόνο- το ηλεκτρικό δημιούργημα της γερμανικής φίρμας θα βρίσκεται στο πιο premium εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων.

Το newsauto.gr βρέθηκε εκεί κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του εντός του Golden Hall και η διαδικασία -αναμφίβολα- είναι δύσκολη, αλλά με τους κατάλληλους επαγγελματίες, το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

Το νέο Audi e-tron GT που βρίσκεται στο Golden Hall φέρει γκρι χρωματισμό και αξίζει να σημειώσουμε ότι βασίζεται στην πλατφόρμα J1 του VW Group. Το μοντέλο έχει μήκος 4,99 μέτρα, πλάτος 1,96 και ύψος 1,41 μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες όπου ο εμπρός αποδίδει 238 ίππους ενώ αυτός που βρίσκεται πίσω, 435. Συνδυαστικά η απόδοση φτάνει τους 476 ίππους. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας boost όπου για 2.5 δευτερόλεπτα η ισχύς φτάνει τους 530 ίππους ενώ η ροπή αγγίζει τα 630 Nm. Στη γλώσσα των αριθμών οι εκδόσεις που βρίσκονται προς το παρόν στην Ελλάδα μπορούν να επιταχύνουν από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 245 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα τα πρώτα Audi e-tron GT των 476 ίππων – Πού θα τα δείτε (+video)
Audi RS e-tron GT: Αεροδυναμική υπεροχή (video)
Στην Ελλάδα τα πανίσχυρα Audi e-tron GT quattro και RS e-tron GT (+τιμές)

Advertisement