Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV 2021

VW T-Roc: Ξεχωριστό και μοντέρνο

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW T-Roc: Ξεχωριστό και μοντέρνο

VW SUV 2021

VW T-Roc: Ξεχωριστό και μοντέρνο

VW SUV 2021

Το T-Roc, είναι ένα γεμάτο χαρακτήρα crossover της VW, που συνδυάζει την επιβλητικότητα ενός SUV με τον δυναμισμό ενός compact hatchback.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, οι compact διαστάσεις και η πρωτοποριακή σχεδίαση συνδυάζονται με έντεκα εξωτερικούς χρωματισμούς, τρία χρώματα οροφής και ένα σύνολο είκοσι-τεσσάρων χρωματικών συνδυασμών.

Παράλληλα, καινοτόμες γραμμές, οροφή σε στυλ κουπέ, αισθητά φαρδύτερο μπροστινό μέρος, απέριττες αναλογίες, είναι μερικά από τα σχεδιαστικά στοιχεία που κάνουν το γερμανικό μοντέλο να ξεχωρίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ

Advertisement
Advertisement

Επίσης, τα φώτα ημέρας LED χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία φλας τραβούν τα βλέμματα ιδιαίτερα στις στροφές ή κατά την αλλαγή λωρίδας. Σε συνδυασμό με τους προβολείς αλογόνου έχουν γραμμική σχεδίαση, ενώ με προβολείς LED έχουν τη χαρακτηριστική δακτυλιοειδή εμφάνιση.

Επιπρoσθέτως, τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED, σε σκούρο κόκκινο χρώμα στην έκδοση T-Roc Experience, χαρίζουν ένα μοναδικό στυλ και στο πίσω μέρος  υπογραμμίζουν το αυθεντικό στυλ του μοντέλου.

Advertisement

Συνολικά, η σχεδίαση του T-Roc ακολουθεί τη νέα εκφραστική αντίληψη που φέρουν στο DNA τους τα άλλα παρόμοια μοντέλα της VW, όπως το Tiguan, και το Tiguan Allspace. Εναρμονίζει τα αυθεντικά off-road στοιχεία με το δυναμισμό και το αστικό στυλ. Ουσιαστικά, η σχεδίαση κάθε νέου SUV της VW θα εκφράζεται με βάση αυτό το DNA.

Advertisement

Όλα τα μοντέλα SUV χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη σχεδίαση, ξεκάθαρα συνδεμένη με το ύφος της κατηγορίας. Αυτό αντανακλάται τέλεια στο T-Roc. Συναρπάζει με την πρωτοπόρο του σχεδίαση που χαράζεται αμέσως στον νου ως «το T-Roc». Ταυτόχρονα, ωστόσο, παραμένει ξεκάθαρα ένα… VW.

Διαβάστε επίσης:
Στην Ελλάδα το νέο plug-in υβριδικό VW Tiguan (+τιμή)
VW T-Roc: Η ασφάλεια στο προσκήνιο
Με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης το VW ID. Buzz

Advertisement