Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το απόλυτο sidecar για την BSA Gold Star

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το απόλυτο sidecar για την BSA Gold Star

NEWSMOTO

Το απόλυτο sidecar για την BSA Gold Star

NEWSMOTO

Ένα vintage sidecar για μια από τις πιο όμορφες vintage μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί στην Ελλάδα τα sidecars να μην είναι ευρέως διαδομένα ωστόσο σε πολλές χώρες κυρίως της Ευρώπης υπάρχει σημαντικό κοινό που ακολουθεί αυτήν την κουλτούρα. Μάλιστα υπάρχουν πολλές εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά με την κατασκευή «καλαθιών» για μοτοσικλέτα.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Watsonian η οποία εξειδικεύεται στα χειροποίητα sidecars και στις ειδικές κατασκευές. Πρόσφατα η εταιρεία από τη Βρετανία αποφάσισε μετά από προτροπή των πελατών της, να σχεδιάσει ένα καλάθι για την BSA Gold Star 650.

Advertisement
Advertisement

Το καλάθι ονομάζεται Watsonian Grand Prix και είναι εμπνευσμένο από τις αγωνιστικές sidecars της δεκαετίας του 1930. Είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει με την BSA Gold Star προσφέροντας ασφάλεια και σταθερότητα στη μοτοσικλέτα.

Το κάθισμα είναι τύπου μπάκετ και ο χώρος του συνεπιβάτη είναι άνετος, ενώ έχει τοποθετηθεί ένας μεγάλος ανεμοθώρακας που προστατεύει από τον αέρα. Η Watsonian πάντως δεν έχει μείνει εκεί καθώς προσφέρει πολλές εναλλακτικές σχεδιαστές λύσεις στον πελάτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την BSA Gold Star 650 στην Ισπανία
Για ποιο κλασικό BSA γράφτηκε τραγούδι (+video)
Εντυπωσιακό scrambler από την θρυλική BSA