Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Εντυπωσιακό scrambler από την θρυλική BSA

Ελλάδα 21:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακό scrambler από την θρυλική BSA

NEWSMOTO

Εντυπωσιακό scrambler από την θρυλική BSA

NEWSMOTO

Η BSA έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της επιστροφής στις αγορές και το δείχνει με ένα ολοκαίνουριο scrambler.

Advertisement
Advertisement

Η BSA είναι μια από τις θρυλικές βρετανικές μάκρες μοτοσικλετών που μεσουράνησαν κυρίως προπολεμικά. Η εταιρεία πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ωστόσο τότε, με την παρέμβαση της πολιτείας, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της με αρωγό την Triumph. Η συνέχεια παρόλα αυτά δεν ήταν η αναμενόμενη και το 1978 η BSA έπαψε οριστικά τις εργασίες της.

Πέρασαν σχεδόν 40 χρόνια μέχρι η BSA να γεννηθεί ξανά όταν η Mahindra αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία. Από το 2016 μέχρι το 2021 τίποτα το φοβερό δεν είχε παρουσιάσει η ανανεωμένη BSA, ωστόσο το 2022 φαίνεται πως επιστρέφει για τα καλά στο παιχνίδι. Πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία ήταν η Gold Star, μια κλασική μοτοσικλέτα με επιρροές από τη δεκαετία του 1960.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο μοντέλο όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα scrambler το οποίο παρουσιάστηκε στο Birmingham. Πρόκειται για το BSA Scrambler, ένα πρωτότυπο μοντέλο γεμάτο στυλ και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Ο κινητήρας είναι υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος 652 κ.εκ. και συνοδεύεται από ένα όμορφο σύστημα εξάτμισης και ένα μεγάλο ψυγείο στο εμπρός μέρος.

Το στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός με το προστατευτικό, το φαρδύ τιμόνι και οι ακτινωτοί τροχοί με τα τρακτερωτά ελαστικά τονίζουν το χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, ενώ οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές για κίνηση εκτός δρόμου. Το νέο αυτό μοντέλο δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα μπει στην παραγωγή, αλλά σίγουρα θα δώσει ώθηση στην βρετανική μάρκα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αναγέννηση της ιστορικής BSA Gold Star
BSA: Επιστροφή στις ρίζες
Ξεκινάει στην Ιαπωνία η διάθεση του Yamaha E01 (+video)

Advertisement