Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

SYM Cruisym α 300: H ώρα της αναβάθμισης

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SYM Cruisym α 300: H ώρα της αναβάθμισης

NEWSMOTO

SYM Cruisym α 300: H ώρα της αναβάθμισης

NEWSMOTO

Το Cruisym α 300 ανανεώνεται και φέρει τόσο σχεδιαστικές αναβαθμίσεις όσο και βελτιώσεις στη συνολική ασφάλεια με την προσθήκη συστήματος traction control.

Advertisement
Advertisement

Mε το αναβαθμισμένο μοντέλο 2021 η SYM προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με σπορ δυναμική εμφάνιση και οδική συμπεριφορά, δυνατό κινητήρα και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους σε μια προσιτή τιμή.

Σχεδιαστική Εξέλιξη

Advertisement
Advertisement

Το Cruisym α 300 διατηρεί τις αιχμηρές γωνίες του προκατόχου του, με την προσθήκη carbon look επιφανειών να τονίζουν ακόμα περισσότερο τον sport/urban χαρακτήρα του. Το σύστημα φωτισμού είναι πλέον τεχνολογίας Full LED, με το εμπρός φωτιστικό σώμα να ανανεώνεται με τη χρήση γυμνών λαμπτήρων, που με τη σειρά τους τονίζουν τη χαρακτηριστική μάσκα του μοντέλου, βελτιώνοντας παράλληλα και την ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός ολοκληρώνεται με τη χρήση νέου ευανάγνωστου, πολυλειτουργικού και πλήρως ψηφιακού (LCD) πίνακα οργάνων, ο οποίος προσφέρει πλέον όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης.

Αναβαθμισμένη ασφάλεια

Advertisement

Στο νέο α 300 προστέθηκε σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), που εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση του κινητήριου τροχού κατά την επιτάχυνση σε ολισθηρές επιφάνειες. Παράλληλα, το σύστημα πέδησης ABS της Bosch σε συνδυασμό με τα μεγάλα δισκόφρενα των 260mm με τετραπίστονη δαγκάνα (μπροστά) και 240mm με διπίστονη (πίσω), αλλά και με σωληνάκια υψηλής πίεσης, δημιουργούν ένα στιβαρό σύνολο που προσφέρει αίσθηση σιγουριάς κατά την οδήγηση και μέγιστη οδηγική ασφάλεια. Στο σύστημα αναρτήσεων διατηρείται το τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 37mm (διαδρομή 100mm) και τα δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω (διαδρομή 100mm), όπου σε συνδυασμό με τους τροχούς των 14’’ μπροστά και 13” πίσω προσφέρουν βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών και των ατελειών του οδοστρώματος.

Advertisement

Κινητήρας F4 Euro 5

Το Cruisym α κινείται από τον 278cc, υγρόψυκτο, 4βάλβιδο, κινητήρα F4 της SYM. Με τις Euro5 προδιαγραφές η απόδοση αγγίζει τους 26,5 ίππους, διατηρώντας την εξευγενισμένη αίσθηση και απόκριση που τον έκαναν να ξεχωρίσει στην κατηγορία. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό, με τη μονάδα ελέγχου ECU να προέρχεται από την Keihin, ενώ η κατανάλωση περιορίζεται στα 3,2L/100km (WMTC 3).

Advertisement

Πρακτικότητα και άνεση

Το Cruisym α διατηρεί το ενισχυμένο διπλό σωληνωτό άκαμπτο πλαίσιο με την άριστη οδηγική συμπεριφορά που το έκαναν να διακριθεί για τη στιβαρότητα και τη μεγάλη ευκολία στο χειρισμό, ενώ το βάρος του μειώθηκε κατά 2 κιλά. Στον τομέα της άνεσης, το μοντέλο προσφέρει μία εργονομική και αναπαυτική θέση οδήγησης, με καλή προστασία από τα φαινόμενα χάρη στο ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα δύο θέσεων. Ενώ με το ύψος της σέλας στα μόλις 770mm, προσφέρει και εύκολη πρόσβαση στο έδαφος.

To Cruisym α έχει χώρους που θα έκαναν πολλά μεγαλύτερα scooter να ζηλέψουν, με μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που άνετα μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροαντικείμενα. Στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος με αναβαθμισμένη θύρα USB QC3.0 για γρήγορη φόρτιση εν κινήσει. Ενώ, τέλος, η στάθμευση είναι εύκολη υπόθεση χάρη στα δύο σταντ (κεντρικό και πλαϊνό) με διακόπτη λειτουργίας και τους αναδιπλούμενους καθρέπτες.

Η τιμή του νέου α 300 είναι 4.895€ και θα το βρείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της αντιπροσωπείας ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

MotoGP 2021: Επιστροφή στις νίκες για Quartararo στο Qatar2

Μοτοτουρισμός: Στην Αρχαία Ολυμπία με BMW

Marc Marquez: Επιστροφή στη δράση μετά από 9 μήνες