Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Συναρπάζει η Ducati Streetfighter V4 SP2 (+video)

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συναρπάζει η Ducati Streetfighter V4 SP2 (+video)

NEWSMOTO

Συναρπάζει η Ducati Streetfighter V4 SP2 (+video)

NEWSMOTO

Σε περιορισμένο αριθμό θα παραχθεί η εντυπωσιακή Ducati Streetfighter V4 SP2 με 220 ίππους και carbon τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Με την ευκαιρία της παρουσίασης της ανανεωμένης Streetfighter V4 η Ducati προχώρησε στη δημιουργία και μιας ειδικής έκδοσης του hypernaked της με ακραίες επιδόσεις και ποιοτικά περιφερειακά. Η Streetfighter V4 SP2 είναι το αποτέλεσμα της αναβαθμισμένης Fight Formula της Ducati η οποία παντρεύει τα κορυφαία στοιχεία της Panigale V4 με τις naked μοτοσικλέτες της ιταλικής φίρμας.

Η ξεχωριστή μοτοσικλέτα από το Borgo Panigale είναι διαθέσιμη στον χρωματισμό «Winter Test» ο οποίος σχεδιάστηκε από το τμήμα Centro Stile παίρνοντας έμπνευση από το αγωνιστικό τμήμα Ducati Corse. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ματ μαύρο και ματ carbon με ασημί στο ρεζερβουάρ και κόκκινες πινελιές, ενώ στο τιμόνι υπάρχει ειδική αρίθμηση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά τεχνικά στοιχεία της Streetfighter V4 SP2 είναι οι ειδικά σχεδιασμένες ζάντες από ανθρακονήματα. Είναι κατά 1,4 κιλά ελαφρύτερες σε σχέση με τις αλουμινένιες και μειώνουν την αναρτώμενη μάζα κατά 26% εμπρός και κατά 46% πίσω κάνοντας τη μοτοσικλέτα πιο σταθερή και ελαφριά στις αλλαγές κατεύθυνσης. Ακόμα ένα στοιχείο της νέας SP2 είναι ο μονόδρομος ξηρός συμπλέκτης της STM-EVO SBK.

Οι αναρτήσεις είναι της Ohlins και προέρχονται από την Panigale V4, ενώ την πέδηση εγγυάται η αγωνιστική σειρά Brembo Stylema R με απίστευτη δύναμη και συνέπεια στο φρενάρισμα. Στον εξοπλισμό επίσης συναντάμε ρυθμιζόμενα αλουμινένια μαρσπιέ, φτερά από ανθρακονήματα, κάλυμμα συμπλέκτη από ανθρακονήματα και αφαιρούμενους καθρέπτες και βάση πινακίδας. Η νέα Streetfighter V4 SP2, όπως και η απλή έκδοση V4, θα είναι διαθέσιμες τον Μάρτιο του 2023.

Advertisement

Βίντεο της Streetfighter V4 SP2

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε ποια σημεία βελτιώθηκε η Ducati Streetfighter V4 2023 (+video)
Απεριόριστες οι δυνατότητες της Ducati DesertX (+video)
Ducati Panigale V4R: Από τις πίστες του MotoGP στο σαλόνι σας (+video)