Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Περιμένοντας τα 700άρια της QJMotor

Ελλάδα 14:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περιμένοντας τα 700άρια της QJMotor

NEWSMOTO

Περιμένοντας τα 700άρια της QJMotor

NEWSMOTO

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται στην Ελλάδα τα πολύ ενδιαφέρονται 700άρια μοντέλα της QJMotor.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor έχει ξεκινήσει τη διάθεση των μοντέλων της στη χώρα μας κάνοντας την αρχή με το SRT800 και το SRT550. Τις επόμενες εβδομάδες ο νέος μεγάλος «παίχτης» της μοτοκίνησης αναμένεται να εμπλουτίσει την γκάμα με ακόμα περισσότερα μοντέλα. Εκείνα που αναμένονται με ενδιαφέρον είναι τα SRT700 και SRK700 τα οποία έρχονται να μπουν δυναμικά στην αγορά με σύμμαχο την προσιτή τιμή και τις πολλαπλές ικανότητες.

Το SRT700 είναι ένα street adventure μοντέλο με αυξημένες δυνατότητες ταξιδιού και all-around χρήση. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα 698 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 73,5 ίππους και 67 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι της Bosch και το κιβώτιο ταχυτήτων 6τάχυτο μηχανικό με συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης.

Advertisement
Advertisement

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω διαδρομής 140 χιλ. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα touring Pirelli Angel GT. Πολύ όμορφη είναι η οθόνη πληροφοριών TFT 5 ιντσών, ενώ στον εξοπλισμό συναντάμε επίσης LED φώτα, προστατευτικά κάγκελα και χούφτες και USB θύρα. Η τιμή της αναμενόμενης SRT700 είναι στα 6.995 ευρώ.

Από την άλλη, έχουμε το SRK700, ένα naked streetfighter έτοιμο να διασκεδάσει και να μεταφέρει με ασφάλεια τον αναβάτη καθημερινά. Και εδώ ο κινητήρας έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το SRT700, ωστόσο το βάρος της μοτοσικλέτας είναι σαφώς χαμηλότερο σε σχέση με το adventure μοντέλο (196 κιλά) κάτι που σημαίνει ότι οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές. Τα φρένα αποτελούνται από ακτινικές δαγκάνες και ABS της Bosch, ενώ οι αναρτήσεις έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις και είναι επικεντρωμένες στην σπορ οδήγηση. Η τιμή της SRK700 είναι στα 6.995 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματικές επιλογές.

Advertisement

Τα δύο μοντέλα της QJMotor αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα και μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια μοντέλα της QJMotor μπορείς να αγοράσεις σήμερα; (+video)
Ο κολοσσός QJMotor στην Ελλάδα
Απόβαση της QJMotor στην Ευρώπη – θα έρθει και στην Ελλάδα;