Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Απόβαση της QJMotor στην Ευρώπη – θα έρθει και στην Ελλάδα;

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόβαση της QJMotor στην Ευρώπη – θα έρθει και στην Ελλάδα;

NEWSMOTO

Απόβαση της QJMotor στην Ευρώπη – θα έρθει και στην Ελλάδα;

NEWSMOTO

Η QJMotor επεκτείνει τη δράση της στην Ευρώπη και στοχεύει να κατακλύσει τις αγορές με νέα, προσιτά μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζεται την QJMotor από την Κίνα ωστόσο σίγουρα θα γνωρίζεται τις μάρκες με τις οποίες συνεργάζεται που είναι οι Benelli, Keeway και μοτοσικλέτες του ομίλου KSR Group. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1985 στον τομέα της μοτοσικλέτας και το 2016 πέρασε στα χέρια του κολοσσού Geely ο οποίος ελέγχει το 29,8% της εταιρείας.

Η QJMotor εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα στα μέσα του Ειδικού Τύπου καθώς συνεχώς παρουσιάζει νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες. Πιο πρόσφατο μάλιστα είναι το SVT 650, ένα adventure μοντέλο με δικύλινδρο κινητήρα V2, παρόμοιο με εκείνο της Suzuki V-Strom 650, απόδοσης 71 ίππων και 62 Nm ροπής. Η μοτοσικλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA 2022 στο Μιλάνο, όπου η QJMotor θα έχει ξανά ισχυρή παρουσία.

Advertisement
Advertisement

Η κινεζική φίρμα πάντως έχει βάλει στόχο να επεκταθεί στην Ευρώπη αποκτώντας δυνατή πρόσβαση στις μεγάλες αγορές. Απόδειξη αυτού είναι η έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας στην Ευρώπη μέσω του Group LEEB στις χώρες της Γερμανίας και της Αυστρίας. Μέσα σε λίγους μήνες η QJMotor έκανε κινήσεις επέκτασης προς την Ισπανία και την Γαλλία, ενώ και στην Πορτογαλία είχαμε δραστηριότητα.

Ανάμεσα στις χώρες που άμεσα θα υπάρξει εμπορική δραστηριότητα είναι η Ελλάδα. Μάλιστα στην επίσημη ευρωπαϊκή ιστοσελίδα της QJMotor έχει συμπεριληφθεί η Ελλάδα με το site να είναι υπό κατασκευή αναφέροντας τη φράση «coming soon».

Advertisement

Πάντως, στις ιστοσελίδες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας η QJMotor υπόσχεται 6 χρόνια εγγύηση σε 7 διαφορετικά μοντέλα της από 300 κ.εκ. μέχρι 800 κ.εκ. Σε μερικές εβδομάδες αναμένεται να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για την αντιπροσωπεία που θα αναλάβει την QJMotor στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το πανίσχυρο ηλεκτρικό Ecooter (+video)
Τι περιλαμβάνει το πακέτο M Competition της BMW M1000R (+video)
Εδώ θα βρεις τα ηλεκτρικά scooter και πατίνια της Yadea